Äta i Örebro

Smaka på Örebro

Stjärnströsslade finrestauranger, härliga kvarterskrogar, mysiga vinbarer och sköna foodtrucks. För att inte glömma den sorlande Saluhallen och Krogen som inte finns som skapar magi med lokala råvaror. Kom hit hungrig och vi lovar, i Örebro börjar ditt smakäventyr! På Visit Örebro hittar du massor av tips och information om lokala smaker och Örebros pärlor som omnämns i White Guide.

Mat & dryck i samband med evenemang på Conventum
I våra barer serveras dryck för alla smaker. Kom förbi på en drink innan konserten eller ta en fika i pausen! I barerna finns även ett varierat utbud av godsaker, snacks, mat och wraps, perfekt för “grab and go”. Baren öppnar normalt en timme innan evenemanget börjar och håller också öppet om det är paus i föreställningen. För att se på vilka evenemang där vi erbjuder middagar innan föreställning, se vår arrangemangskalender och respektive arrangemang. För att göra ditt besök säkrare och snabbare så är Conventum en kontantfri anläggning.

Ska du arrangera en härlig fest eller ett roligt event?
Conventum kan erbjuda unika festlokaler med flexibla lösningar och möjligheter att skräddarsy ditt evenemang efter dina behov, budget och önskemål. Vare sig det gäller en privat middag för ett mindre sällskap, mingelparty eller en storslagen galamiddag med vacker dukning och dans, levererar vi helheten – från planering till genomförande. Vårt mål är att gästerna ska minnas festen länge och att du ska känna dig trygg i planering och genomförande.