Logotyp

ÖPPETTIDER ÖREBRO VINMÄSSA 2019
Fredag 1 mars  kl. 13-20
Lördag 2 mars kl. 11-19

Biljetter

Köp biljett här!

Entrébiljett förköp Tickster 250 kr, inklusive serviceavgift.
Entrébiljett som köps på plats 275 kr

Priserna är inklusive vinprovarglas och garderob

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

PLATS
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, Örebro

Om mässan

Den 1-2 mars är det dags för nyöppningen av Chateau Grand Cru på Conventum Arena, numera Örebro Vinmässa. Det är 25:a gången Örebro har en vin- och delikatessmässa, och den goda trenden fortsätter, med nya krafter.

Efter bytet av lokaler till Conventum Arena fortsätter vi på det lyckade valet väljer att vara där även år 2019. På Conventum Arena finns stora rymliga lokaler, som har kapaciteten att ta in alla som vill besöka Örebros populära vinmässa, och som lämpar sig ypperligt för ett sådant här evenemang. Det blev enklare att ta sig fram till utställarna tack vare det större utrymmet och gav oss som arrangörer tillsammans med utställare möjligheten att bygga upp trevliga miljöer där gäster t.ex. kan slå sig ner och njuta av de goda inslag som mässan erbjuder.


VARFÖR EN FESTIVAL?
 
Kombinationen av mat och dryck är något som vi alla är nyfikna på och det finns ett stort intresse av att vilja prova sig fram för att hitta sina egna kombinationer. Här kan man hitta allt från små lokalproducenter till större importbolag. Det är väl dessutom rätt fantastiskt att kunna prova ett lite dyrare vin innan man går till Systembolaget för att inhandla? Efter ett besök på Örebro Vinmässa slipper du ”köpa grisen i säcken”.


VILKA ÄR UTSTÄLLARNA?  


Vi kommer att ha ett 60-tal utställare som bl.a. är stora och små importörer av vin, osttillverkare och annan småskalig verksamhet samt en rad olika choklad- och delikatessföretag som importerar från världens alla hörn.


VAD HÄNDER?  

Som besökare går du runt och köper provsmak hos utställarna och beroende på vilket vin man provar så kostar det olika. Du betalar mer för ett dyrare vin än ett enklare. Utställare utan alkoholhaltiga drycker brukar erbjuda gratis provsmak och generösa mässpriser på sina varor som du kan köpa med hem.