Conventums åtgärder i samband med Coronaviruset

Vi på Conventum tar situationen som Sverige och världen befinner sig i på största allvar. Vår högsta prioritet är att begränsa smittspridning av Covid-19 till dig som gäst när du besöker oss.

Vi följer utvecklingen av de riktlinjer och rekommendationer som kommer från svenska myndigheter och vi genomför löpande åtgärder för att begränsa smittspridning och skapa en trygg mötesplats för våra gäster och personal. Just nu vidtar vi bland annat försiktighetsåtgärder som

Avskilda möten:

Vi har möjligheter för helt avskilda möten för din grupp. Vi erbjuder miljöer, rutiner och policy som tydligt anpassats till den rådande situationen. Du kan även välja att dela upp gruppen i flera olika lokaler och möblera med rekommenderat avstånd.

Måltider:

Vi bordsserverar våra luncher och alla gäster sitter med tryggt avstånd till varandra. Vi har även möjlighet att servera både fika och lunch i möteslokalerna.

Städrutiner: 

Vi har utökade städrutiner av allmänna utrymmen och mötesrum. Konferenslokalerna och teknisk utrustning desinficeras efter varje grupp. Handsprit finns tillgängligt på toaletter och i allmänna utrymmen. Allt för att du ska känna dig säker under ditt besök hos oss.

Skärpta regler för anställda och leverantörer:

Vi har kontroll på att ingen personal har besökt riskområden samt att all personal uppmanas att stanna hemma eller skickas hem vid eventuella tecken på sjukdom. Vi uppmanar personal att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, använda handsprit och handskar vid servering.

Digitala möten:

Naturligtvis har vi också tekniken för att stödja alla typer av digitala möten. För att snabbt kunna hjälpa dig som kund att effektivt nå ut med ditt budskap så kan vi med hjälp av Univentum erbjuda dig som kund en skräddarsydd lösning med all teknik som behövs för digitala möten med interaktiva möjligheter.

Avboknings- och ombokningsregler:

Vi har generösa avboknings- och ombokningsvillkor, vi kan till och med erbjuda detta kostnadsfritt fram till några dagar innan ankomst beroende på upplägg av er bokning.

Vill ni veta mer om vad vi gör för att begränsa smittspridningen eller hur vi kan anpassa åtgärder för just ert möte, vänligen kontakta oss på 019- 766 45 00 alt. konferensbokning@conventum.se