Utställarinformation

UTSTÄLLARINFORMATION

För att det skall gå så smidigt som möjligt med ditt mässdeltagande är det bra att vara väl förberedd.
Vi har sammanställt praktisk information där ni hittar allt ni kan tänkas behöva veta gällande ert mässdeltagande.

GODS

Skicka gods: Var vänlig och märk godset tydligt med arrangemangets namn/företag/monternummer samt adressen till byggnad som arrangemanget genomförs i.
Conventum Konferens – Olof Palmes Torg 1, 702 22 Örebro
Conventum Kongress – Fabriksgatan, Lastport 1,  17-19, 702 23 Örebro
Conventum Arena – Fabriksgatan 28 702 23 Örebro

Godsavhämning:  Se utflyttningstiden. Vid frågor eller överenskommelse om annan tid, vänligen kontakta monterservice@conventum.se alternativt :019-766 45 52. Ring och beställ hämtning av godset samt skriv ut fraktsedlar för att skicka tillbaka godset. Utställaren svarar själv för att boka transporter av sitt gods och märka godset med fraksedlar. Allt gods måste vara nedpackat och avhämtat under utsatt utflyttningstid. Ej avhämtat gods debiteras utställaren. Conventum ansvarar ej för gods före, under eller efter arrangemanget.

Mat & dryck

Vi har har mat- och alkoholtillstånd i våra lokaler. Det är därför enligt lag ej tillåtet att bjuda på mat eller några alkoholhaltiga drycker i montrarna om de inte är beställda via vår restaurang. Vill ni beställa eller har frågor kontakta: Restaurangansvarig tel. 019-766 45 08 eller på mejl: restaurang@conventum.se. Tänk på att all alkohol som påträffas i anläggningen som inte är beställd via oss kommer att beslagtas, eftersom alkohollagstiftningen inte tillåter egen medhavd alkohol i våra lokaler.

Städning

Conventum svarar för den allmänna städningen. Önskar ni beställa städning av montern så beställs det via monterservice.

Internet

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela anläggningen. Anslut till nätverket Conventum  och lösenordet är conventum och sen aktuellt år. 

Försäkring

Normalt sett har ni som utställare en egen företagsförsäkring som ger ett bra skydd. Är du osäker på vad den täcker så kontakta ditt försäkringsbolag och skulle ni önska en kompletterande försäkring så har Conventum har tillsammans med LF Bergslagens tagit fram en förmånlig försäkring för utställare. För frågor och tecknande av försäkring hänvisa till ”utställning Conventum erbjudande att teckna försäkring genom LF Bergslagens försäkringstagare Kongrexum AB”. Kontakt: Erik Salén Mejl: erik.salen@lfbergslagen.se eller telefon: 070-383 88 62

Brand och utrymning

Om en situation som kräver utrymning skulle uppstå, kommer ett talande larm att gå ut via högtalarsystemet. Utrym genast byggnaden och bege er till uppsamlingsplatsen som är i rondellen utanför anläggning på kongress och Arenan. Vid Club 700 är uppsamlingsplats Olof Palmes Torg. När nödsituationen är avvärjd meddelar vi er.

Första hjälpen och defibrillator

Första hjälpen utrustning finns tillgänglig på flera ställen i anläggningen samt i receptionen.  Conventum har defibrillator på fyra platser: Conventum kongress (bottenplan), Conventum Konferens (receptionen), Conventum Arena (Entrén) samt en på Hjalmar Bergman Teatern.

Musik

Utställare ansvarar för all eventuell musik som framförs publikt i montern under mässan. Detta regleras och redovisas direkt med STIM och SAMI.

Varmt välkommen till oss!

Kontakta Mäss & monterservice

Telefon: 019-766 45 52
Mejl: monterservice@conventum.se