Aktiviteter

Välkommen att uppleva Örebro! 
Oavsett om du är örebroare sen barnsben, örebroare i hjärtat eller besöker Örebro för första eller fjärde gången, är du varmt välkommen. Här väntar massor av upplevelser och aktiviteter på att bli minnen som stärker ditt team och gör er vistelse ännu mer oförglömlig.

Här är en del som man kan hitta på:

Visning på Örebro Slott
På Örebro slott finns det roliga och intressanta visningar i fantastisk slottsmiljö. Allt ifrån historiska visningar till teamvisningar. För mer information och bokning klicka här.

Sörbybacken- Äventyrssportcenter
Vågar du anta äventyret i Sörbybacken? Örebros största aktivitetscenter för företag och privatpersoner. Varför inte stärka teamet med flera fartfyllda och utmanade aktiviteter som höghöjdsbana, Zipline eller eller paintball. Hos Sörbybacken står deras team redo för att ta med dig/gruppen på äventyr fyllt med fart och kittlande spänning. För mer information och bokning klicka här.

Paddla SUP
Visste du att man kan paddla SUP vid Örebro Slott och runt Örebros stadskärna. Ni utgår från Småbåtshamnen, mitt i Örebro. För mer information och bokning klicka här.

Gokart
Örebro Motorstadion kan erbjuda en körupplevelse på en bana som har skördat så många proffs genom tiderna. Namn som Marcus Eriksson, Fredrik Ekblom med många fler. Varmt välkommen för mer information och bokning av en upplevelse som ger en adrenalinkick: 019- 24 10 22. För mer information och bokning klicka här.

Chaos Event
Chaos Events vision är att dela med sig av den fantastiska upplevelsen som paintball är, de har även flera roliga och utmanande aktiviteter, så som Bumperballs, mångkamp med fler. För mer information och bokning klicka här.

Arcadea
Nytt nöjescenter i centrala Örebro. I centrala Örebro hittar ni ett av Sveriges största nöjescenter med över 30 olika aktiviteter som exempelvis Shuffleboard, Karaoke, Prison Island, On Air, Arkadspel och mycket mer. För mer information och bokning klicka här.

 

Vill du veta mer om vad man kan hitta på besök Visit Örebros hemsida.