Logotyp

ÖPPETTIDER ÖREBRO VINMÄSSA 2019
Fredag 1 mars  kl. 13-20
Lördag 2 mars kl. 11-19

Biljetter (SLÄPPS INOM KORT)
Entrébiljett förköp Tickster
250 kr, inklusive serviceavgift.

Entrébiljett som köps på plats
275 kr

Priserna är inklusive vinprovarglas och garderob

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

PLATS
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, Örebro

Välkommen till Örebro Vinmässa 1-2 mars 2019

Örebro Vinmässa, tidigare Chateau Grand Cru.

För 25:e gången så arrangeras Örebro Vinmässa tidigare Chateau Grand Cru! Nu med nytt namn, ny kostym och nya aktiviteter både tiden innan och på mässan. 

Nu tar vi steget till en komplett smakupplevelse med dryck, mat och delikatesser. I vår storsatsning på 25-årsjubileet är det inte bara namnet som är nytt, vi kommer även att stasa på Örebro Wine Week som är ett samarbete med ett antal tidningar och krogar i Örebro. Vinälskarna ska få uppleva viner hela veckan och finalen är Örebro Vinmässa på Conventum Arena. 

För några år sedan flyttade mässan  från Örebro Slott till Conventum Arena. Efter denna flytt var både utställare och besökare mycket nöjda. På Conventum Arena finns stora rymliga lokaler som har kapaciteten att ta in alla som vill besöka Örebros populära vinmässa. Här finns även möjligheten för oss som arrangerar mässan och för utställare att bygga upp trevliga miljöer där besökare t.ex. kan slå sig ner och njuta av det man funnit på mässan. Conventum Arena har också god logistik för in- och uttransporter.

Det är en stor och trogen publik som besöker mässan och målet  att kunna erbjuda ett arrangemang som bygger på både tradition och nytänkande som lockar såväl nya som gamla besökare.


Biljetter släpps inom kort finns då på Tickster.com eller hos "Direkten Nöje Örebro" på Drottninggatan 40 mittemot Krämaren. Tel: 019- 10 41 00.

Välkomna tillbaka till Örebro Vinmässa 2019!

 För anmälan och mer information för utställare besök "För utställare"