Information

Information

Om SMAKA:
Intresset för mat, dryck & kök har aldrig varit större i Sverige och vi tror definitivt att det finns ett intresse och en marknad för en modern matfestival i Örebro.

Vårt recept är att blanda det lokala, småskaliga mathantverket och jordbruket med nationella och internationella producenter för att på så sätt skapa en riktigt inspirerande mötesplats för alla som älskar mat och dryck. Tanken är att SMAKA ska bli ett årligt återkommande evenemang som tar fasta på just detta.

Det viktigaste är självklart att ha duktiga utställare som erbjuder ett brett urval av produkter, men vi kommer också att lägga fokus på föreläsningar, presentationer av nya produkter och roliga tävlingar.

Öppettider:

Biljettpris:

Förköp:
Förköpet är för närvarande stängt. Kontakta Pyrre Lindqvist för info: 019-766 45 07 / pyrre.lindqvist@conventum.se

Kuponghäften:
Det går självklart att köpa fler kuponghäften, antingen i kassan eller vid informationsdisken. Betalning av alkoholhaltiga drycker hos utställarna sker endast med kuponger. Övriga varor kan betalas med kuponger eller kontanter.

Hur fungerar provsmak av alkohol under festivalen?
Betalning av alkoholhaltiga drycker hos utställarna sker endast med kuponger. Från ölutställarna får man 10 cl öl som provsmak och från whiskyutställarna får man 2 cl. Priset beror på hur exklusiv drycken är.

Tävlingar:
Info kommer senare.

Ölcafé:
Info kommer senare.

Vinbar:
Info kommer senare.

Vill du ställa ut på festivalen?
Skicka in dokumentet nedan eller kontakta Pyrre Lindqvist: 019-766 45 07 / pyrre.lindqvist@conventum.se

 

Ladda ner Intresseanmälan - SMAKA 2012