06/12 Vintergalan 2019

Show, Julbord, Fest!

Fredag 6 December - Vintergalan 2019
Årets största julshow är tillbaka för sin fjärde upplaga med Sveriges artiselit! Vintergalan Örebro bjuder på julshow med artister som Jill Johnsson, Molly Sandén, Robert Pettersson [Stiftelsen/Takida]Pernilla Wahlgren och Eric Gadd tillsammans med kvällens konferencier Kenny Mattsson. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

Bokning görs direkt med Conventum via epost bokning@conventum.se eller telefon 019-766 45 82.
Du kan också köpa biljetter på Tickster, klicka på denna länk för att komma till försäljningssidan.


PAKET & PRISER FREDAG 6/12

DIAMANT - 1595:- (1779:- ink moms)
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. När showen startar kommer ni uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin, alko­holfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA - 1295:- (1427:- ink moms)
Här sitter ni på de näst bästa platserna i arenan. I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps.

GULD - 995:- (1076:- ink moms)
Här sitter ni på den bakre delen av parkett. Tillsammans med dina vänner njuter ni av julbordet och när showen börjar kommer stämningen vara på topp!

SILVER - 795:- (864:- ink moms)
Här sitter ni längst bak på parkett eller uppe på hyllan. Ni ser scenen bra och storbildskärmarna gör att ni inte kommer missa något av kvällen.

BRONS- 595:- (652:- ink moms)
Här sitter du längst bak på parkett eller uppe på hyllan.

ALLT DETTA INGÅR
Entréavgift, garderob, Conventums klassiska julbord, efterrätt & kaffe, middagsunderhållning, show, nattklubb, DJ.
Administrationsavgift tillkommer på alla priser ovan med 36 kr ex moms per biljett.

KVÄLLENS PROGRAM (Cirkatider)
18:00–21:00 - Mat & middagsunderhållning
21:30-23:30 - Galashow
23:30-01:00 - Efterfest med DJ

ANKOMSTTIDER
Diamantpaket: 18:00-18:30. Balkong 18:30-19:00. Platina 19:00-19:30. Guldpaket 19:30

DRYCKESPAKET
Paket 1: 1 enhet dryck (öl, vin, cider eller alkoholfritt). 60 kr ex moms (75 kr ink moms).

Paket 2: 1 snaps och 1 avec. 176 kr ex moms (220 kr ink moms).

Paket 3: 1 enhet (öl, vin, cider eller alkholfritt), 1 snaps, 1 avec. 236 kr ex moms (295 kr ink moms).

Paket 4: 10 dryckesbiljetter för öl, vin, cider eller alkoholfritt). 600 kr ex moms (750 kr ink moms).

ARTISTER

Jill Johnsson:  Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och låtskrivare. Hittills har hon hunnit släppa tjugofem album, varit med i Melodifestivalen tre gånger (varav en som programledare) och gjort succé med egna krogshower. Hon ligger också bakom den oerhört populära, kritikerrosade och prisbelönta programserien ”Jills veranda” på SVT och anser sig vara en av dem som lyft på hatten för countrymusikens ställning i Sverige. Just nu är hon aktuell med EP:n ”My Remedy”, klubbturnén ”My Remedy Tour”, kokboken ”Jill och Marias Taverna – Medelhavsmaten från vårt Kreta” (tillsammans med Maria Molin Ljunggren) samt vinet ”Nashville Stories”.

Molly Sandén:  Förra året var Molly Sandén överallt. Albumet ”Större” sålde platina och blev ett av landets mest älskade, svenska album och singeln ”Sand” har nått nästan 18 miljoner streams i skrivande stund. Hennes hyllade sommarturné gick under hösten över till en helt egen klubbturné och 2018 toppades med nomineringar till både Grammis och P3 Guld. Den 1a mars i år återvände Molly med ny musik och gav oss singeln ”Den som e den”.

Robert Pettersson: År 1999 bildades Takida och 2011 debuterade Robert med sin solokarriär. 2012 bestämde han sig sedan för att sjösätta Stiftelsen med låtar på svenska. Sångkarriären och de hyllade banden har avlöst varandra med bravur - innehållandes både albumsläpp och frekvent turnerande. Nu är vi i april 2019 och Robert är inne i en av sina mest hektiska perioder i sin karriär med två stycken Takida-singelsläpp som kommer följas av en Stiftelsen-singel och ett Takida-album. I juli gör Takida och Stiftelsen tre stycken Sverigespelningar tillsammans och mycket tyder på att de kommer bli bandens största publikframgångar så här långt. 

Pernilla Wahlgren:  Hon har underhållit Sverige och svenskarna i fyra decennier med ett otal medverkan i Melodifestivalen, populära blogg och podcast, storslagna musikaler, TV-program och barnteatrar, för att inte glömma hennes sex studioalbum. På senare tid har Pernilla genom egna realityprogrammet Wahlgrens Värld fått närmare en halv miljon människor att bänka sig varje torsdag för att vara med om nya galna upptåg i familjen Wahlgren. Sedan våren 2018 har Pernilla summerat sitt liv och sin karriär i en humorshow – Kort, glad och tacksam – som har setts av närmare 140 000 personer på utsålda konserthus och arenor runtom i landet.

Eric Gadd:  Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i september 2018 debuterade han med den egna, kritikerrosade showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm. I höstas var Gadd dessutom en av deltagarna i TV-programmet Så mycket bättre.

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Grease


Grease

Lennie Norman - Gubbvarning


Lennie Norman - Gubbvarning

Karl Johan Skolas julkonsert


Karl Johan Skolas julkonsert

DANNY SAUCEDO – THE RUN(A)WAY SHOW


DANNY SAUCEDO – THE RUN(A)WAY SHOW

Arvingarna 30 år - I takt med tiden


Arvingarna 30 år - I takt med tiden

Ta det som en man


Ta det som en man

En kväll med Petter


En kväll med Petter