23/10 Vikingarna

FINALTUREN 2021-2022

Vikingarna - Finalturen 2021-22
Söndag 23 oktober 2022*.
Conventum kongress, sittande
Längd: Ca 90 minuter.
Åldersgräns: 13 år.
*Konserten flyttad från tidigare datum. Köpta biljetter gäller.

Biletter
Biljetter säljs via www.ticketmaster.se
Telefonbokning 0771-70 70 70
Butiksköp via Ticketmasterombud. 
Ombud i Örebro är Örebro Konserthus. Öppet måndagar och onsdagar 10:00-13:00.

Observera att till detta evenemang kan du alltså inte köpa biljett över disk på Direkten Nöje (dom säljer endast Tickster-biljetter).

Covidbevis
För att få tillträde till denna konsert ska alla över 18 år kunna visa upp giltigt vaccinationsbevis och giltig legitimation. 
Regler för covidbevis:
-Covidbeviset är ett vaccinationsbevis (inte testbevis eller tillfrisknandebevis)
-Vaccinet är ett av EMA (European Medicines Agency) godkänt vaccin
-Personen är fullvaccinerad, dvs har Dos 2/2 (1/1 om det är Janssens vaccin
-14 dagar har passerats efter sista dosen (gäller ej boosterdos)
-du ska kunna uppvisa giltig legitimation
-Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt. För att kontrollera vilka länder som är uppkopplade mot den listan klicka här.
-Vaccinationsbeviset ska vara giltigt, dvs inte ha passerat utgångsdatum

Läs mer här om covidbevis

Platsinformation
Sittplatskarta
Samtliga platser är på läktare.
Stolarna är av fåtöljtyp.
Hörslinga finns på alla platser.

Om föreställningen
VIKINGARNA - FINALTUREN 2021-22. VIKINGARNA MED CHRISTER SJÖGREN ÅTERFÖRENADE!

Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden i Sverige, Norge, Danmark och Finland 2021-2022. Naturligtvis kommer man få höra oförglömliga klassiker från hela Vikingarnas långa karriär, från “Blue Hawaii”, “Leende Guldbruna ögon” och mästerverk som “Djingis Kahn” samt den oerhört populära “Kan man älska nån på avstånd”. Den fantastiska sagan om Vikingarna tar sin början redan 1960 med Jicoo & The Vikings och på tidigt 70-tal bytte man namn till Vikingarna. Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bl.a svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”, Blue Hawaii”, och många fler i hela norden. År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen en otrolig framgång som få artister kan stoltsera med.

Sångaren och ”hagforsingen” Christer Sjögren anslöt i bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av vårt lands mest älskade artister är ingen underdrift. Under den bandets långa framgångssaga hann man också med att släppa 3 st plattor i Tyskland som sålde mer än 600 000 exemplar. Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt. 2004 gjorde man en avskedskonsert i Arvika och nu 16 år senare är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden. Och att fansen har väntat är redan bekräftat bl.a genom att somras slå sitt egna publikrekord i Finland från 1980, och två konserter i Karlstad som sålde ut på rekordtid. Under 2021 och 2022 kommer Vikingarna med Christer Sjögren att för första gången göra ett fåtal exklusiva konserter inför sittande publik förutom några dansgalor runt om i Norden. Detta är den sista chansen för alla fans att se Vikingarna live.

Mer info: www.vikingarna.eu Längd: Ca 1 h 30 min - inkl. paus.
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck. Rullstolsplats bokas på www.ticketmaster.se och via ticketmasters callcenter 0771-707070 eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 Välkommen till Conventum Örebro

Allmän information om ditt konsertbesök på Conventum
Klicka här

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Christmas Night 2022


Christmas Night 2022

Conventums julgala 2022


Conventums julgala 2022

Alphaville


Alphaville

Visor & Grimascher - Nytt datum


Visor & Grimascher - Nytt datum

A Grand X-mas


A Grand X-mas

Snövit - The Musical


Snövit - The Musical

Örebro Öl & Whisky Festival


Örebro Öl & Whisky Festival