25/03 Thank You For The Music FRAMFLYTTAD

Framflyttad

Uppdaterat 2020-03-24 09:20
Konserten framflyttad. 
Se meddelande från MT Live som är arrangör av turnén nedan.

Till våra kära biljettköpare 

Thank You for the music – flyttas!

Vi hade hoppats i ett tidigt skeende att turnén skulle kunna genomföras i maj. Vi jobbade dag och natt de första dagarna med att flytta turnén, ett jobb som nu visat sig vara lönlöst. Då många i publiken är i den ålder där man ska försöka hålla det här viruset borta så har vi efter långa diskussioner med alla inblandande kommit fram till att vi även får flytta turnén i maj. Thank you for the music kommer att ge sig ut på vägarna igen mars/april 2021.

Nya datum är inom kort klara och vi meddelar alla som köpt biljetter via mail och via våra kanaler så som konserthusens hemsidor, biljettombud, vår egna hemsida och facebook sida. www.mtlive.se  

Det är som ni säkert förstår en djup kris för produktionen och för alla de som jobbar med oss men vi har inget annat val, vi måste kunna garantera att publiken ska känna sig säker. Vi hade ett alternativ och det var att göra dubbelgig i alla städer för att koma ner till under 500 per föreställning men då vi vet att stor del av vår publik är lite äldre så var inte heller det något alternativ. Vi vet inte hur detta kommer utveckla sig under hösten därför har vi tagit detta beslut. Vi tycker också att det är en fördel för er biljettköpare att ha god tid på er att boka in nytt datum samt om man inte kan gå ha möjlighet att sälja sin biljett eller varför inte ge bort som julklapp eller liknande. 

 Vi vädjar till er som köpt biljetter att ha förståelse och att vi har försökt göra allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp utan biljetter kommer gälla till nya datum. 

En sak kan vi lova! När det väl blir dags så kommer ni få en 100 procentig taggad ensemble som kommer göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss.

Ta väl hand om er, nu mer än någonsin. 

Vi bifogar en hälsning från Kalle Moraeus: https://www.dropbox.com/s/thhs4h59s9mz12q/IMG_2001.mov?dl=0

 

Martin Johansson, MT Live AB

www.mtlive.se

info@mtlive.se

 

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Sjung med Spångberg och Chris Kläfford


Sjung med Spångberg och Chris...

Johanna Nordström FRAMFLYTTAD


Johanna Nordström FRAMFLYTTAD

Bröderna Norberg FRAMFLYTTAD


Bröderna Norberg FRAMFLYTTAD

Jeremias Session Band FRAMFLYTTAD


Jeremias Session Band FRAMFLYTTAD

DANNY SAUCEDO – FRAMFLYTTAT


DANNY SAUCEDO – FRAMFLYTTAT

Klara Zimmergren


Klara Zimmergren

Arvingarna 30 år - i takt med tiden


Arvingarna 30 år - i takt med tiden