15/04 Thank You For The Music

Nytt datum

Framflyttad till 15 oktober. Köpta biljetter gäller. 

Frågor eposta bokning@conventum.se 

2021-02-24

Till våra biljettköpare

Hej!

När vi förra våren bestämde oss för att ta mark och flytta turnén nästan ett år framåt så trodde vi att vi flyttade med marginal. Men pandemin som vi alla vet pågår fortfarande och vår bransch har i stort sett lagts med näringsförbud sen mars 2020.

Det är med stor sorg att vi måste nu meddela att vi återigen får skjuta fram vårens turné. Vi inser att restriktionerna inte kommer släppas upp i vår och har därför valt att återigen flytta fram turnén till hösten 2021. Då vaccineringen har hunnit få den effekt vi alla hoppas och pandemiläget ser betydligt mycket ljusare ut och restriktionerna lättat.

Vi förstår att det är frustrerande för våra biljettköpare och vi är så klart väldigt ledsna över att inte kunna leverera det vi mer än något annat vill men samtidigt så är det förstås liv och hälsa som går först. 

Som vi tidigare förklarat så har vi ingen möjlighet att återlösa biljetter. Om vi återbetalar en så måste vi återbetala alla vilket slutar med konkurs och att ingen får varken show eller pengar tillbaka, vi vill till varje pris undvika detta för allas bästa. Däremot så inser vi att om det skulle ligga kvar restriktioner även i höst så kan vi inte flytta fram ytterligare en gång, därför kommer MT Live inom kort ansöka om stöd för smittsäkra evenemang vilket kan innebära att de som inte kan gå till hösten får möjlighet till återbetalning. Vi kommer uppdatera er med mer info om denna process längre fram beroende på vart pandemin tar vägen.

Vi är så enormt tacksamma för den förståelse och medmänsklighet många av er visat under denna period och vi vill att ni ska veta att vi gör vårt yttersta att så snabbt det går kunna leverera det som ni betalat för.

Vi har givetvis även fått ARN:s synpunkter på återbetalning men vi hävdar att detta är ett force majeure läge och att vi blivit stoppade att utföra vårt yrke. Vi har även stöd för denna hållning av branschens advokater. Det är inte bara MT live som har valt denna väg utan de flesta andra produktionsbolag stora som små inser att det är omöjligt att göra återbetalningar utan att det blir konkurs. Hade vi och de andra produktionbolagen valt att återbetala så hade det inte funnits något kulturliv kvar efter pandemin. Vi hoppas och ber om förståelse, det är inga lätta tider för någon utav oss. Vi bifogar nya datum i detta mail och köpt biljetter gäller till nya datum, ni behåller era platser.

Nya Datum 2021:

2 okt Uddevalla
3 okt GBG
6 okt Östersund
7 okt Gävle
8 okt Nyköping
13 okt Västerås
14 okt Falun
15 okt Örebro
17 okt Stockholm
22 okt Västervik
23 okt Kristianstad
24 okt Växjö
27 okt Vara
29 okt Norrköping
31 okt Åland
2 nov Uppsala
3 nov Halmstad
4 nov Borås
5 nov Alingsås
6 nov Jönköping
7 nov Karlstad

Samma tider som står på eran biljett gäller.

För info:

www.mtlive.se alt info@mtlive.se

Ta hand om er!

MT Live AB

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Mando Diao


Mando Diao

DANNY SAUCEDO – FRAMFLYTTAT


DANNY SAUCEDO – FRAMFLYTTAT

THE BOPPERS, BROLLE & ROCKABILLY FABULOUS


THE BOPPERS, BROLLE & ROCKABILLY...

Guran, Nyberg & Nord - Sånger till friheten


Guran, Nyberg & Nord - Sånger...

Bamse och Lova


Bamse och Lova

Klara Zimmergren


Klara Zimmergren

Den stora kärleken


Den stora kärleken