15/04 Thank You For The Music

Nytt datum

Föreställningen skulle ursprungligen ha genomförts i mars 2020 men flyttades fram på grund av Corona. Längre ner på sidan kan man läsa mer om flytten.

Thank You For The Music
Conventum kongress, sittande
Torsdag 15 april 2021 kl 19:30

Biljetter säljs via www.tickster.com
Direktlänk
Telefonbokning 0771-47 47 47
Butik: Direkten Nöje, Drottninggatan. 

Platsinformation
Sittplatskarta
Samtliga platser är på läktare.
Stolarna är av fåtöljtyp.
Hörslinga finns på alla platser.

------

Angående flyttat datum pga Corona, uppdaterat 2020-04-02. Meddelande från arrangör MT Live:

Till våra kära biljettköpare 

Thank You for the music – Nya Datum Klara

Vi hade hoppats i ett tidigt skeende att turnén skulle kunna genomföras i maj. Vi jobbade dag och natt de första dagarna med att flytta turnén, ett jobb som nu visat sig vara lönlöst. Då många i publiken är i den ålder där man ska försöka hålla det här viruset borta så har vi efter långa diskussioner med alla inblandande kommit fram till att vi även får flytta turnén i maj. Thank you for the music kommer att ge sig ut på vägarna igen mars/april 2021. 

Vi vädjar till er som köpt biljetter att ha förståelse och att vi har försökt göra allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp utan biljetter kommer gälla till nya datum. 

En sak kan vi lova! När det väl blir dags så kommer ni få en 100 procentig taggad ensemble som kommer göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss.

Vi bifogar en hälsning från Kalle Moraeus: https://www.dropbox.com/s/thhs4h59s9mz12q/IMG_2001.mov?dl=0

Vi längtar efter att få komma ut och möta er när världen blivit lite tryggare igen, ta väl hand om er!

12 mars Kristianstad
17 mars Nyköping
19 mars Västervik
21 mars Norrköping
23 mars Uppsala
25 mars Östersund
6 april Åland Mariehamn
7 april Stockholm
8 april Göteborg
9 april Karlstad
10 april Uddevalla
11 april Halmstad
14 april Falun
15 april Örebro
17 april Gävle
18 april Västerås
21 april Vara
22 april Borås
23 april Alingsås
24 april Växjö
25 april Jönköping

www.mtlive.se

Info@mtlive.se

------

Om föreställningen

2021 gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding städer över hela Sverige med showen "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still...

Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s "Biggest looser VIP".

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s "Så ska det låta" och "Doobidoo". Han har turnerat med "Sol, Vind och Vatten", en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

 -Det finns så mycket otrolig musikalitet i orkestern, i artisterna och de sånger de framför
++++ AFTONBLADET / JAN-OLOV ANDERSSON

 - Av alla Björn & Benny hyllningar som turnerat runt i världen så är den här det bästa någonsin!
SMÅLANDSPOSTEN

 

 

 

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Jakob Hellman


Jakob Hellman

Mando Diao


Mando Diao

Nya Svenska Ord med David Sundin - Framflyttad


Nya Svenska Ord med David Sundin...

DANNY SAUCEDO


DANNY SAUCEDO

Lennie Norman


Lennie Norman

Värmländsk Voodoo


Värmländsk Voodoo

Sabaton


Sabaton