22/01 Sven-Ingvars - Framflyttad

Nytt datum - 11 september 2022.

2022-01-13:

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och de nya restriktioner för folksamlingar som träder i kraft den 12 januari har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Sven Ingvars - En liten biten av Värmland på Conventum Kongress i Örebro den 21 januari 2022 kl. 19:30, till ett nytt datum senare i år. Det nya datumet är den 11 september 2022 kl. 17:00. Notera den nya tiden!

Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.

Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. För mer information om återbetalningsregler för våra evenemang i samband med COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/corona.

Övriga frågor kontakta Conventum via epost bokning@conventum.se 

 

******

Sven-Ingvars - En liten bit av Värmland

Lördag 22 januari 2022 kl 19:30.
NYTT DATUM: 2022-09-11 kl 17:00
Conventum kongress, sittande
Åldersgräns: Ingen uppgift.
Längd: Ingen uppgift

Biljetter
Biljetter säljs via www.ticketmaster.se
Direktlänk klicka här
Telefonbokning 0771-70 70 70

Menybiljetter
Kom till Conventum och ät middag innan föreställningen!
Menybiljetterna köper du samtidigt som du köper biljetterna via köplänken ovan.

Meny: Helstekt oxfilé, potatisgratäng, hembakat bröd, kaffe och kaka.
Pris 295 kr per person.

Vid behov av specialkost – eposta restaurang@conventum.se senast en vecka innan konserten.

Platsinformation

Sittplatskarta
Samtliga platser är på läktare.
Stolarna är av fåtöljtyp.
Hörslinga finns på alla platser.

Om föreställningen
Genom att vid albumsläppet 2019 påstå att ”Ingenting är som förut, allt är som vanligt” gav Sven Ingvars av idag en sanningsenlig beskrivning av livet, och sett i backspegeln rymmer just den raden hela Sven Ingvars karriär i sin hand, även det märkliga året 2020 inräknat. I 65 år har bandet varit på genomresa i människors hjärtan och letat sig hela vägen in i folksjälen. Nu är blicken fäst vid framtiden och jubileumsåret 2021 ska firas med en landsomfattande turné!  

 Sven Ingvars – En liten bit av Värmland. 

- "En liten eller stor bit av Värmland eller Sverige, det låter jag andra avgöra, men det beskriver på sätt och vis precis vad vi är, vi är sprungna ur den värmländska myllan och det varken ska eller vill vi tvätta bort. Allt det vi är, allt vi har varit ska rymmas i det vi gör nu. Ett jubileum ser jag som en sorts summering av den energi, kärlek, själ och hjärta alla tidigare medlemmar i bandet bidragit med, jag tror att det är det som gör att vi vibrerar än idag och således lever vidare”, - säger Oscar Magnusson, frontfigur i bandet sedan 2017. 

Sven Ingvars låtskatt är enorm, och kanske är det variationen, det musikaliskt genreöverskridande som gjort att så många från olika generationer tagit till sig just musiken och den genuina spelglädjen bandet besitter. Sven Ingvars har alltid gått sin egen väg, raka som krokiga, och samlat intryck från sin samtid och skapat något alldeles eget och unikt av det. Inför höstens turné är en skattkista öppnad, innehållande historia, musik, rekord, floppar och tankar från 50-tal till 2020-tal. Ett helt liv i musikens tjänst.  

Sven Ingvars släppte nya låten ”Röda trådens slut” på nyårsafton som ett första led i årets firande och den har fått ett mycket varmt välkomnande av publiken. ”Röda trådens slut” spelas flitigt på radion och har blivit Sven Ingvars 54:e(!) låt att gå in på Svensktoppen.

Och av allt att döma, kommer det mer ny musik under året!

Allmän information om ditt konsertbesök på Conventum
Klicka här

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Conventums julgala 2022


Conventums julgala 2022

Alphaville


Alphaville

Visor & Grimascher - Nytt datum


Visor & Grimascher - Nytt datum

A Grand X-mas


A Grand X-mas

Snövit - The Musical


Snövit - The Musical

Örebro Öl & Whisky Festival


Örebro Öl & Whisky Festival

Alla tiders Åsa-Nisse


Alla tiders Åsa-Nisse