15/12 Sjung med Spångberg & Rickard Söderberg

Julkonsert

Julkonsert med Rickard Söderberg & Sjung med Spångberg
Söndag 15 december 2019
Hjalmar Bergman Teatern
Åldersgräns: Nej

Biletter
Biljetter säljs via www.tickster.com
Telefonbokning: 0771-47 70 70 måndag-fredag 08:00-17:00, lunchstängt 12:00-13:00. Lördag 10:00-14:00.
Butik: Direkten Nöje, Drottninggatan 40, klicka här för öppettider samt Örebro Konserthus öppet måndag och onsdag 10:00-13:00.

Platsinformation
Sittplatskarta
Samtliga platser är på läktare.
Stolarna är av fåtöljtyp.

Om föreställningen
Rickard Söderberg studerade vid Opera-akademin i Köpenhamn. Med ett starkt musikaliskt uttryck och en karismatisk personlighet är han en uppskattad konsertsolist och framträder i många stora verk. Under hösten 2013 nådde han ut till en bredare publik genom sin medverkan i ”Körslaget” på TV4 och han har även deltagit i ”Let’s dance”. Rickard har tävlat i ”Melodifestivalen” med en duett tillsammans med musikalartisten Elize Ryd. Han älskar att möta och lyfta körsångare till nya höjder. Hösten 2016 skapades Gatans Röster i samband med en SVT-produktion som kom att heta ”Gatans Kör”. Rickard bjöd in de som haft ett tufft liv att upptäcka glädje och gemenskap genom körsång. I år 2019 var Rickard i Sydafrika och inledde ett samarbete med och ett engagemang för välgörenhetsprojektet ”Star For Life” där Anki och Magnus varit involverade sedan starten 2005. Musik ska få göra skillnad – inte bara underhålla. I juletid naturligtvis inget undantag!

Anki & Magnus startade 2013 en storkör som är öppen för alla - ung/gammal, ovan/van körsångare. Läs mer: www.sjungmedspangberg.se Den numera 500 röster starka kör sjunger denna kväll dels själva, dels tillsammans med Rickard och kompband en blandad repertoar på engelska och svenska – gospel, soul & pop. Det blir en mäktig, svängig och stämningsfull julkonsert. Rickard Söderbergs musikalitet tillsammans med så många sångare i kören "Sjung Med Spångberg" är en stark kombination!

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Grease


Grease

Lennie Norman - Gubbvarning


Lennie Norman - Gubbvarning

Karl Johan Skolas julkonsert


Karl Johan Skolas julkonsert

DANNY SAUCEDO – THE RUN(A)WAY SHOW


DANNY SAUCEDO – THE RUN(A)WAY SHOW

Arvingarna 30 år - I takt med tiden


Arvingarna 30 år - I takt med tiden

Ta det som en man


Ta det som en man

En kväll med Petter


En kväll med Petter