29/10 Lennie Norman

Gubbvarning

LENNIE NORMAN – GUBBVARNING LIVE
Fredag 29 oktober* 2020 kl 19:00.
Hjalmar Bergman Teatern.
Ingen åldersgräns (men alla ska ha biljett).

Dörrar öppnar: 18:00
Start: 19:00
Slut: Ca 20:30
Ej paus.

Biljetter
www.tickster.com
Telefonbokning 0771-47 70 70  

Garderob
Obligatorisk garderob för ytterkläder, 20 kr betala gärna med swish.

Servering
Barservering före föreställningen.

Om föreställningen
Nu är det klart, Stand Up komikens fader, legendaren och en av Sveriges mest erfarna och populära komiker Lennie Norman gör en helt ny föreställning. Gubbvarning Live är en Stand Up show som bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.

Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!

Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Gubbvarning Live kommer under våren 2018 ge sig ut på en rikstäckande Sverigeturné.

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och i våras gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

*Föreställningen skulle ursprungligen ha genomförts våren 2020 men ställdes in på grund av Corona till våren 2021. Nu har den flyttats fram ännu en gång till 29 oktober 2021. Köpta biljetter gäller . Frågor kontakta arrangör MT Live www.mtlive.seinfo@mtlive.se 

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Rubrik


Rubrik

Nya Svenska Ord med David Sundin


Nya Svenska Ord med David Sundin

Weeping Willows


Weeping Willows

Petter - En kväll med Petter


Petter - En kväll med Petter

WINTER SOUNDS


WINTER SOUNDS

Conventums julgala 2021


Conventums julgala 2021

Räkhäst


Räkhäst