03/10 Bo Kaspers Orkester

NYTT DATUM!

Denna föreställning skulle spelats fredag 17 mars men blev uppskjuten pga Corona-viruset. Köpt biljett till det datumet gäller även för denna konsert.

Bo Kaspers Orkester - 23:55 - Hjärtat håller takten

Conventum Arena Örebro
Fredag 17 april 2020 kl 19:30 (dörrar öppnar 18:30).
Konserten är ca 1 timme och 45 minuter lång utan paus.

Biljetter
Biljetter säljs via Ticketmaster.
www.ticketmaster.se sök "Bo Kaspers Orkester" eller "Conventum"
Telefonbokning 0771-70 70 70
Butiksköp via Ticketmasterombud.
Ombud i Örebro är Örebro Konserthus. Öppet måndagar och onsdagar 10:00-13:00.

Information
Kategorier: Sittande samt rullstolsplats. "Parkett" är stolar på plant golv med rad 1 närmast scenen. Stolarna har klädd sits. "Läktare" är placerad bakom parketten. Stolarna på läktarna är av "biograf-karaktär".
Hörslinga finns EJ på denna föreställning.

Om föreställningen
Fyra år har gått sedan folkkära Bo Kaspers Orkester släppte albumet ”Redo att gå sönder”. I höst är de tillbaka med ny musik. Deras 12:e studioalbum”23.55” släpps den 22 november och våren 2020 ger de sig iväg på stor turné när bandet besöker ett 20-tal konserthus och arenor runtom i norden.

Bandet berättar om albumet: ”Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Sedan början av 90-talet har vi kuskat runt som handelsresande i musik. Det känns som, för att använda hockeytermer, vi spelat två perioder och att det nu är i början av den sista tredje perioden. Dags att gasa på.

23.55 är vårt tolfte album och är en samling låtar som det tagit nästan tre decennier att åstadkomma. En renodlad soulplatta. Vi har varit där tidigare - soulen ligger i vårt DNA - men det känns som om vi först nu mognat spel, röst och textmässigt för att göra den fullt ut. Förebilderna har varit givna. Nu-soul med oändligt arbete framför en dator lämnar vi med varm hand över till våra yngre kollegor. Vi har skrivit låtarna, repat dom, testat dom ute för att sedan spela in dom under några få dagar i studio.

Skivan 23.55 bör med fördel lyssnas på just lite senare på kvällen. Gärna på hög volym. Om grannarna klagar - hälsa från oss.”

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Magnus Carlsson


Magnus Carlsson

Sabaton


Sabaton

Al Pitcher


Al Pitcher

Fredrik Lindström - Mänskligheten


Fredrik Lindström - Mänskligheten

Sjung med Spångberg och Chris Kläfford INSTÄLLT


Sjung med Spångberg och Chris...

DANNY SAUCEDO


DANNY SAUCEDO

Klara Zimmergren


Klara Zimmergren