Logotyp

Besök vår nya hemsida för aktuell information:

orebroolochwhisky.se

 

Öppettider:
Fredag 29 november kl. 15 - 22
Lördag 30 november kl. 13 - 21

Entrépris:
Förköp Fredag: 250 kr
Förköp Lördag: 250 kr
Förköp Tvådagars: 400 kr
inklusive serviceavgift, whisky- & ölprovarglas samt garderob.

Entré på plats Fredag: 275 kr
Entré på plats Lördag: 275 kr
inklusive whisky- & ölprovarglas samt garderob.

Köp din entrébiljett på tickster.com

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

$heading

Det Goda från Italien

Det goda från Italien erbjuder den smakrika parmigianon från Italiens gårdar. 
Vi erbjuder en ost helt fri från konserveringsmedel och tillsatser, vår ost består av endast ren ost. Vår ost är även fri från vax och parafin och det innebär att du kan äta kanterna då dem består av den rena osten.

Vår ost kan man ha till dem goda pastarätterna,en mysig kväll med vin och ost med balsamvinäger som tilltugg, gratinering på potatisgratängen, som smaksättning i svampsoppan eller varför inte grilla ostkanten med lite olivolja piri piri. Bara fantasin kan sätta gränser.

När du köper av oss får du även till en påse som är gjord av äggskal, äggskal för att osten andas och utesluter mögel och torrhet. Du kan ha osten i kylskåpet i 3 månader utan att den möglar eller blir torr. Vår påse kan du även återanvända.

För mer information kontakta Carmine och Giacomo Arricale via deras Facebook-sida.

https://www.facebook.com/Det-Goda-Från-Italien-1559026477742780/?fref=ts

 

$heading

Fine Deli

Fine Deli importerar omsorgsfullt utvalda delikatesser från små gårdar runtom i Europa. Vår strävan är att produkterna vi marknadsför, i första hand skall vara Ekologiska, men minst vara gjorda på de bästa av råvaror utan tillsatser och producerade med omtanke om jorden. Delikatesser med en smak utöver det vanliga, en design som sticker ut, en historia att berätta och gärna prisbelönta, och i vårt tycke det bästa som går att finna.

På Örebro Öl & Whisky har vi med oss Cheddar i olika karaktärer  och smaker, Stilton, Brie och spännande nyheter. Välkommen!

http://finedeli.se/

 

$heading

Mellgrens Tobak

Eric Mellgrens Snus och Tobakshandel startade 1823, alltså för 191 år sedan. Mellgrens historia är både lång och spännande och det är nog många svenskar som någon gång har använt sig av produkter som har sitt ursprung hos Mellgrens. Göteborgs Prima Fint Snus och Rapé är några exempel.

Numera heter vi Mellgren’s Fine Tobacco & Great People – Since 1823 och våra specialistområden är Cigarrer, Pipor, Piptobak och Svenskt Kvalitetssnus. Vi är en av de få butikerna i världen som kan stoltsera med att ha ett fullsortiment av Padron.

www.mellgrens.se

$heading

Neerings

Vi heter Jaco och Corrie Neerings och kommer från Holland. Sedan maj 2006 driver vi en glass- och chokladbutik i hjärtat av pittoreska och välsmakande Grythyttan. Vi gör glass och choklad dagligen och anstränger oss för att du ska få en bra upplevelse när du tittar in. I vår fräscha butik kan du njuta en kopp specialkaffe och se en utställning av lokala produkter.

www.neerings.se

$heading

Pennybridge Roasters

Vi älskar kaffe. Det är den enkla sanningen bakom Pennybridge Roasters.
I det lilla kafferosteriet i Örebro driver vi en småskalig produktion som bygger på lång erfarenhet, kärlek till hantverket och bönor av högsta kvalitet. Vi använder bara noggrant utvalt kaffe, spårbart så långt det är möjligt.
Vi rostar varsamt för hand enligt "slow roast" metoden i små batcher för att ge varje kaffesort och blandning möjlighet att utveckla sin egen unika smak och karaktär.

$heading

RadioTeknik

 

RadioTeknik är ett företag med många år i bagaget. Vi är ett svenskt teknik- och kunskapsföretag som saluför och installerar trafiksäkerhetsfrämjande produkter.

Många företag jobbar idag med att höja säkerheten för sina medarbetare och transporter. Kunderna vill veta att en förare kör tryggt och säkert utan alkohol i kroppen. Vårt produktutbud håller hög standard och har pålitlig bränslecellsteknik som används både i privat och professionellt bruk. Alla produkter kvalitets-testas innan lansering på MHF Testlab.

 

$heading

Spivi

pivi Sweden is an independent brand development company in the alcohol beverage industry.
Spivi Sweden was founded in 2017 as a part of Spivi Scandinavia.

We are a network of entrepreneurs, with vast experience in the wine and spirits business, that are spread across the Nordic markets to create a strong pan-Nordic offer.
Spivi Scandinavia operates in all major sales channels including Duty Free and Travel Retail.

$heading

The House of Taste AB

Välkommen till butiken som frestar dina smaklökar!

Här provsmakar du underbara kryddblandningar, heta dressingar, godaste peston, smakrika grissini samt balsamvinäger i världsklass.

Välkommen till oss på en kulinarisk resa!