Conventum inbjuder till kreativa möten

Conventum fyllde 10 år 2014 och har under sina första år fått god erfarenhet i att skapa förutsättningar för kreativa och lyckade möten.

Det är många faktorer som spelar in och som gör skillnad vid planering och genomförande av ett möte. Det kan vara valet av lokal, pausfikat, kringaktiviteterna eller föreläsaren som gör ditt möte till det lilla extra. Eller så är det just mixen av allt som gör det perfekta mötet. Vi på Conventum vet att det är olika förutsättningar och önskemål för olika grupper och vi sätter stort fokus på helheten. Vi vill tillsammans med er skräddarsy den lösning som gör att ni känner er trygga med att det blir ett kreativt och givande möte.

Nedan finns några tips men tveka inte att höra av er för ytterligare råd.

 • Innan mötet: Tycker du att administrationen innan mötet blir till stor belastning - låt oss hjälpa dig. Vi kan göra en anmälningssida via webben där du kan informera deltagarna om de viktigaste bitarna innan mötet samt få in anmälningarna den vägen. Tiden du sparar på det är tid som gör dig kreativ både innan och på mötet.
 • Under mötet: För att få ett kreativt möte kan det vara bra med en aktivitet som överraskar gruppen, eller en möblering som skiljer sig från vardagen, eller så är kanske en nyttig och läcker pausfika gott nog?
  Fråga oss gärna om tips. Vi har under åren genomfört en mängd olika aktiviteter, serverat mat från olika teman och från olika länder. Vi har varit med om allt från lite mer knasiga inslag till mer traditionella övningar som alla bidragit till kreativa möten. 

 • Förslag på kreativ mötesmodell: Powermöte
  • Kreativt tänkande under begränsad tid
  • Maximera antalet per grupp till 5-6 personer
  • Arbeta stående
  • Max 15 minuter
  • Behandla en enskild fråga
  • Fatta beslut under mötet

Välkommen med din förfrågan!

Skicka en epost till oss info@conventum.se

 

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

The Waterboys


The Waterboys

Darin


Darin

Djungelboken - The Musical


Djungelboken - The Musical

Måns Zelmerlöw


Måns Zelmerlöw

Euskefeurat


Euskefeurat

Anders Jansson - Mina sinnens fulla bruk


Anders Jansson - Mina sinnens...

Mårten Cvetkovic


Mårten Cvetkovic