Lyckat möte

Öka dina förutsättningar för ett lyckat möte

En tydlig målbild
Tänk igenom vad ni har för mål och syfte med mötet. Låt detta gå som en röd tråd genom hela upplägget och programmet. Se till att ligga steget före, alla lyckade möten kräver en viss eftertanke för att bli riktigt bra. Starta i god tid för att säkerställa att alla kan delta och att det blir precis så som ni tänkt er. Vi hjälper er gärna i denna förberedande fas och vi ser sedan till att hjälpa er att ta hand om detaljerna samt genomförandet.

Kom på visning
Innan du bestämmer dig för en större sammankomst, se till att boka in en visning. Det är ovärderligt att själv se hur lokalerna ser ut och hur de är utrustade samt hur logistiken ska fungera. Titta även på hotellrummen om deltagarna ska stanna kvar över natten. Diskutera igenom detaljerna med våra projektledare eller konferensplanerare, så som innehåll och vilken känsla ni vill att just ert möte ska ha. Gå igenom era önskemål om måltidsmenyer, tider och annat praktiskt. På så sätt lär du samtidigt känna oss, vilket är A och O för en lyckad konferens! 

Finns det några specialbehov?
Tänk på att du kanske behöver anpassa och ta hänsyn till allergier eller funktionshinder. Vår köks- och servispersonal ser till att lösa alla typer av önskemål som ni kan tänkas ha. De säkerställer också att ingenting faller bort.

Transport
Flyg, tåg, buss eller taxi. Samordna transporter med en effektiv och prisvärd resplan. Något som spar både tid och pengar. Självklart kan vi även hjälpa er med detta.

Se till att starta rätt
Se till att alla är på plats i god tid och att alla får en bra start. Att vara på plats för en kopp kaffe innan ni börjar brukar räcka för att alla hinna samla sina tankar och vara helt närvarande under mötet. Vill ni göra något extra kan ni samlas tidigare och göra en gemensam löprunda eller ett träningspass. Allt detta kan vi hjälpa till med.

Håll er till agendan
Gör en tydlig och klar agenda som ni delar med alla deltagare direkt i början av dagen om ej förr. Gör tydligt när det är paus, fika, lunch samt middag och försök sedan att hålla er till detta. Då slipper deltagarna undra och de kan istället koncentrera sig på själva mötet.

Fyll på batterierna
För ett lyckat möte krävs det regelbundna pauser med bensträckare. En rast för att mingla, fylla på med energi, ta lite syre eller svara på det där akuta mejlet är mycket viktigt för att få ut maximalt av de aktiva mötessessionerna. Efter en lång dag i ett mötesrum kan man behöva varva ned med en promenad eller vila på rummet före middagen, så se till att även väva in detta i programmet.

Ta hjälp
Se till att aktivera alla sinnen och använd de tekniska hjälpmedlen som finns: film, ljud, storbild och Powerpoint som stöd till det talade ordet. Hos oss finns det tekniskt utrustning och kunnig personal som kan hjälpa er med det mesta.

Lägg gärna till planerade oväntade inslag
Går det att göra något som man aldrig gjort förut? Att lära sig något nytt eller bara nätverka genom aktiviteter är roliga minnen för livet. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter och har t.ex. en mycket uppskattad ölprovning som garanterat kommer att förändra deltagarnas syn på öl. Kontakta oss gärna för fler förslag.

Vad vill du att de ska ta med sig för framtiden?

När mötet är genomfört bör du ta dig tid att blicka tillbaka. Blev det lyckat? Uppnådde ni målen? Finns det lärdomar att göra? Sammanställ materialet och se till att alla får tillgång till det. Se till att det inte bara är presentationer och sammanställningar av beslut eller workshops, utan även glada bilder och foton.

Varmt välkommen att kontakta vår konferensbokning för tips, inspiration och bokning av både konferens och kringarrangemang - konferensbokning@conventum.se

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

The Waterboys


The Waterboys

Darin


Darin

Djungelboken - The Musical


Djungelboken - The Musical

Måns Zelmerlöw


Måns Zelmerlöw

Euskefeurat


Euskefeurat

Anders Jansson - Mina sinnens fulla bruk


Anders Jansson - Mina sinnens...

Mårten Cvetkovic


Mårten Cvetkovic