07/12 Vintergalan 2018

Julbord & Show på Conventum Arena

Traditionen med Julbord och galashow på Conventum fortsätter även i år! Vintergalan 2018 bjuder på en helkväll från början till slut med Conventums traditionella julbord och stjärnspäckad galashow. Årets medverkande är Lena Philipsson, Ebbot Lundberg, Uno Svenningsson, Måns Zelmerlöw, Molly Hammar och Anders Glenmark. Kvällens värd är ingen mindre än Mark Levengood.

Precis som förra året sköts bokningen från start till mål av Conventum, välkomna att kontakta oss via epost bokning@conventum.se eller telefon 019-766 45 25.

Mindre sällskap bokar direkt genom tickster.com eller genom att klicka här!


Varmt välkomna till Vintergalan 2018. Observera 18 års åldersgräns utan undantag, gäller från öppning till stängning.

Paket & Priser (alla paket innehåller Conventums traditionella julbord förutom "showbiljett" där ingen mat ingår).

DIAMANT - 1595:- (1770:- ink moms)
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av konferenciärens tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin eller alkholfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA - 1295:- (1418:- ink moms)
Här sitter ni på näst bästa platserna i arenan. Ni missar inget av den färgsprakande showen eller den eminenta efterfesten! I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps.

GULD - 995:- (1076:- ink moms)
Här sitter ni i mitten eller i bakkant parkett. Ni har bra överblick över scenen och all underhållning som hör middagen till, så som sångtävlingen och vårt husband. Tillsammans med dina vänner och kollegor njuter ni av julbordet och när showen börjar kommer stämningen vara på topp!

SILVER - 795:- (864:- ink moms)
Här sitter ni längst bak på parkett eller uppe på hyllan. Ni ser scenen bra och storbildskärmarna gör att ni inte kommer missa något av kvällen. Showen, artisterna, husbandet och stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

BRONS- 595:- (652:- ink moms)
Här sitter du på hyllan och äter. När det är dags för show sitter ni kvar på era platser eller går ner till baren och upplever showen därifrån.

SHOWBILJETTER
Släpps senare.

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Tomas Andersson Wij


Tomas Andersson Wij

Babblarna - Andra Musikalen


Babblarna - Andra Musikalen

Anders Jansson - Radikal Optimist


Anders Jansson - Radikal Optimist

Thomas Di Leva


Thomas Di Leva

Paw Patrol


Paw Patrol

Weeping Willows extraföreställning


Weeping Willows extraföreställning

Moneybrother


Moneybrother