07/12 Vintergalan 2018

Julbord & Show på Conventum Arena

Matbiljetter slutsålda. Showbiljetter finns på www.tickster.com

DIREKTLÄNK

Entré showbiljett 20:45. Ståplats i våra barer.

Vi planerar redan för nästa års julbordskvällar på Conventum Arena. Prenumereraa på på våra julbordsutskick för att få information. Eposta bokning@conventum.se och skriv "julbordsutskick"

Gästinformation 2018
Vintergalan 2018 bjuder på en helkväll från början till slut med Conventums traditionella julbord och stjärnspäckad galashow. Årets medverkande är Lena Philipsson, Ebbot Lundberg, Uno Svenningsson, Måns Zelmerlöw, Molly Hammar och Anders Glenmark. Kvällens värd är ingen mindre än Mark Levengood.

Vintergalan 2018
Fredag 7/12 Conventum Arena kl 18:00-01:00.

Åldersgräns
Galan har en strikt 18 års åldersgräns hela kvällen utan undantag. Medtag legitimation.

Tider
Ankomsttid 18:00-18:30 (
Maten står framdukad vid ankomst.
19:45 - Förshow
21:15 - Galashow del 1
22:15 - Paus
22:35 - Galashow del 2
23:35 - DJ & efterfest
01:00 – Slut

Biljetter
Om ni betalat med faktura tar ni med kopia på fakturan.
Har ni köpt biljetten på www.tickster.com  så tar ni med den biljetten ni fick vid köptillfället utskriven eller i mobilen.

Garderob
Bevakad garderob finns på plats och är förbetald för alla gäster.
Ytterkläder och stora väskor ska hängas in i garderoben och tas ej med till borden.

Mat och specialkost
Conventums Julbord består av ett urval av klassiska julbordsrätter. I år har vi även lagt till ett antal veganska/vegetariska rätter.

På bufféerna finns skyltar som visar om rätterna innehåller nötter, fläskkött, gluten, laktos samt om de är vegan/vegetariska. De flesta rätterna är fria från gluten och laktos. Det innebär att de allra flesta kan äta sig rejält mätta av det som buffén erbjuder. Om det ändock finns behov av komplettering av specialkost, prata med servispersonalen vid ditt bord så hjälper dom till att ordna det.

Om man är allergisk och har mer specifika krav på sin specialkost än ovan så ber vi er eposta bokning@conventum.se senast 10 dagar innan evenemanget så ordnar vi särskild tallrik för denne.

Bordsplatser förvandlas till dansgolv
Direkt efter showen tar vi bort de bord som är närmast scenen och en bit bakåt för att göra plats för dansgolvet. Om ni sitter vid dessa bord ber vi er ha koll på era eventuella tillhörigheter (kavajer som är hängda på stolar, telefoner på borden osv) så att Ni inte riskerar att tappa bort något när middagen övergår i en härlig efterfest. 

Information på plats
Om du funderar på något kan du fråga servispersonalen vid ditt bord, och kan dom inte svara på din fråga finns en bemannad information hela kvällen belägen nära toaletterna.

Sjukvårdare
Sjukvårdare finns på plats under kvällen. Vid behov av sjukvård kontakta informationen.

Hitta
Adressen är Fabriksgatan 26-28. Här kan du se en översiktskarta över området. Conventum Arena ligger i city och vi rekommenderar cykel eller buss som färdmedel till och från Arenan.

Frågor
bokning@conventum.se
019-766 45 25

Paket & Priser (alla paket innehåller Conventums traditionella julbord förutom "showbiljett" där ingen mat ingår).

DIAMANT - 1595:- (1770:- ink moms)
Här sitter du i centrum av underhållningen på de bästa platserna. Ni njuter av middagen och missar absolut ingenting av konferenciärens tokigheter, den klassiska sångtävlingen och husbandets underhållning. När showen startar kommer ni att uppleva artisterna på riktigt nära håll. I vårt Diamantpaket ingår 3 enheter dryck (öl, vin eller alkholfritt), 1 snaps och 1 avec.

PLATINA - 1295:- (1418:- ink moms)
Här sitter ni på näst bästa platserna i arenan. Ni missar inget av den färgsprakande showen eller den eminenta efterfesten! I priset ingår en enhet dryck (öl/vin/alkoholfritt) och en snaps.

GULD - 995:- (1076:- ink moms)
Här sitter ni i mitten eller i bakkant parkett. Ni har bra överblick över scenen och all underhållning som hör middagen till, så som sångtävlingen och vårt husband. Tillsammans med dina vänner och kollegor njuter ni av julbordet och när showen börjar kommer stämningen vara på topp!

SILVER - 795:- (864:- ink moms)
Här sitter ni längst bak på parkett eller uppe på hyllan. Ni ser scenen bra och storbildskärmarna gör att ni inte kommer missa något av kvällen. Showen, artisterna, husbandet och stämningen kommer göra denna kväll till en ni sent kommer att glömma!

BRONS- 595:- (652:- ink moms)
Här sitter du på hyllan och äter. När det är dags för show sitter ni kvar på era platser eller går ner till baren och upplever showen därifrån.

SHOW - Du kommer in till arenan 20:35 och ser showen från våra barer.

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Arne Alligator


Arne Alligator

Mikael Wiehe & Ebba Forsberg


Mikael Wiehe & Ebba Forsberg

Gymnasiemässan


Gymnasiemässan

Fredrik Lindström - Mänskligheten


Fredrik Lindström - Mänskligheten

Stefan Sundström


Stefan Sundström

Klossfestivalen 2019


Klossfestivalen 2019

Klossfestivalen 2019


Klossfestivalen 2019