23/02 Örebro Choklad, Lakrits & Delikatessfestival

Paradiset för alla som älskar choklad, lakrits, delikatesser och allt inom drycker från A-Ö!

Detta är Nordens största mässa i sitt slag! Detta är 1:a upplagan av denna uppskattade mässa i Örebro, datumet att skriva upp i almanackan är 23-25 februari 2018

Under 3 dagar förvandlar vi Conventum till paradiset, med närmre hundra utställare från hela världen som presenterar alla vårens nyheter. Här hittar du allt som du behöver för att lyckas i köket eller för att prisa dig själv till årets hemmabagare. För dig som bara vill njuta kan du besöka alla utställare och provsmaka och hitta vad dina smaklökar saknar och givetvis kan du köpa med dig hem dina favoriter till fina mässpriser. Detta är mässan för liten som stor, gammal som ung, mässan för dig som gillar det lilla extra!

 

Biljettförsäljningen har börjat och du får upptill *60:- rabatt per biljett!

Nu har vi släppt alla biljetter till festivalen och i vår webbshop kan du förköpa entrébiljetter med fina rabatter. På festivalens hemsida kan du läsa allt om de olika rabatterna och även om alla fantastiska provningar och föreläsningar du kan gå på under hela festivalhelgen. Vi har pressat priserna på dessa provningar upptill 70% rabatt för att du skall ha chansen att gå på flera. I år har vi även provningar för barn, här välkomnar vi barn från 4 -100år! Information om provningarna och tider läser du under sidan ”För besökare”.

Förköp dina biljetter via vår webbshop!

Alla biljetter köper du som förköp gen om festivalens webbshop som du hittar på festivalens hemsida www.chokladkalaset.se Vår webbshop sköts i samarbete med Billetto.se.

 

Gör ditt besök på festivalen till en hel helg!

Till er som reser till Örebro erbjuder vi fina hotellerbjudanden och även fina biljettpriser på tåg och bussbiljetten om du vill stanna hela helgen. Här kan du välja att bo i direkt anslutning till Conventum i hjärtat av Örebro, där du kan njuta av trevliga restaurangbesök, shopping eller bara njuta och koppla av.

Vi önskar er hjärtligt välkomna!

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Peter Jöback


Peter Jöback

Socialdemokraternas partikongress


Socialdemokraternas partikongress

Örebrogalan 2018


Örebrogalan 2018

Halid Beslic & Hari Mata Hari


Halid Beslic & Hari Mata Hari

Eric Gadd


Eric Gadd

Mia Skäringer


Mia Skäringer

Tomas Andersson Wij


Tomas Andersson Wij