17/11 Jill Johnson

Welcome to Christmas Island

Jill Johnson - A Christmas Island julkonsert
Conventum kongress 2018-11-17 kl 19:30

KÖP BILJETT

Ingen åldersgräns (men alla ska ha biljett).
Sittplatskarta

Tider
18:30 dörrar öppnar
19:30 konsertstart
21:00 slut

Biljetter
Biljetterna säljs via www.tickster.com
Telefonbokning 0771-47 70 70. Måndag-fredag 08:00-17:00 (lunchstängt 12:00-13:00), Lördag 10:00-14:00. Butiksköp:Direkten Nöje Örebro, Drottninggatan 40 samt Örebro Tourist Centre Örebro Slott.

Garderob och servering
Obligatorisk garderob för ytterkläder och större väskor. 20 kr, betala med Swisch eller kontant (jämna pengar). Vi tar inte emot kortbetalning i garderoben.
Café & Bar öppen innan föreställningen.

Om konserten
JILL JOHNSON OCH ANDERS BERGLUND PÅ JULTURNÉ MED WELCOME TO CHRISTMAS ISLAND
I slutet av 2017 släppte Jill Johnson albumet ”Christmas Island” – en storbandsplatta tillägnad julen men kanske ännu viktigare; ett efterlängtat samarbete med gode vännen Anders Berglund. Skivan innehåller en rad klassiska och älskade låtar i fantastiska arrangemang av Anders och äntligen tar duon med sig denna underbara musik och åker ut på en omfattande turné genom Sverige. Med på resan är välrenommerade Sandviken Big Band, det kommer bli en oförglömlig konsertupplevelse i storformat med alla ingredienser för en perfekt julstämning!

 Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under de senaste åren verkligen satt countryn på den svenska musikkartan – men hon har också genom sin hyllade show ”That’s Life” visat ytterligare en sida av sig själv då hon tolkade sina favoriter ur den amerikanska låtskatten ackompanjerad av storband. Vad kan då vara mer rätt än att åka ut på turné med Anders och med den musikaliska uppbackningen av just ett storband?

 Anders Berglund är en av Sveriges mest kända musikprofiler – arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär som spänner från popidol i Blue Swede via Melodifestivaler, ”Så ska det låta”, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film- och teatermusik. Med en enorm erfarenhet och stort musikaliskt sinne har han tagit sig an arrangemangen till ”Christmas Island” och skapat en storbandsakt i världsklass.

 Turnén Welcome to Christmas Island är ett drömprojekt för Jill och Anders; äntligen får de tillsammans bjuda publiken på den musik de båda älskar.

 Årets julkonsert är här!

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Eric Gadd


Eric Gadd

Djungelboken The Musical EXTRAFÖRESTÄLLNING!


Djungelboken The Musical...

Seinabo Sey


Seinabo Sey

Mia Skäringer


Mia Skäringer

Tomas Andersson Wij


Tomas Andersson Wij

Babblarna - Andra Musikalen


Babblarna - Andra Musikalen

Anders Jansson - Radikal Optimist


Anders Jansson - Radikal Optimist