08/10 Anhörigdagen 2019 – Vi firar 20 år!

Välkommen att besöka årets Anhörigdag på Conventum kongress, Fabriksgatan 17-19. En festkväll med musik, inspirerande och underhållande föreläsningar och några tillbakablickar!

Beskrivning

För 20:e året i rad anordnas Anhörigdagen & det firar vi genom att bjuda in till en kostnadsfri jubileumsfestkväll - en kväll där vi vill uppmärksamma & uppmuntra dig som är anhörig. Kvällen riktar sig även till dig som möter & stödjer anhöriga.

Kom & låt dig inspireras & fyllas med glädje & energi!

 

Vad är Anhörigdagen?

Anhörigdagen anordnas av Örebro kommuns Anhörigcentrum. Anhörigcentrum arbetar för att på olika sätt stötta anhöriga som hjälper eller stödjer närstående som är långvarigt sjuka. Man kan vara anhörig till någon som exempelvis har psykisk ohälsa, åldersrelaterade problem eller en funktionsvariation. Det kan vara en förälder, en vän, en granne eller ett barn. Anhörigdagen syftar till att lyfta fram den situation som anhöriga kan ha. Eftersom det är 20 års jubileum kommer årets anhörigdag att gå i festens tema med inslag av friskvård!

 

Program

16.30 Dörrarna öppnas, livemusik i foajén

17.00 Invigning, sång av Boris René & tillbakablickar med Jan Backlund & Carina Oskarsson (f.d. chefer för Anhörigcentrum)

17.30 Föreläsning med Anna Lindkvist

18.00 Paus - möjlighet att köpa enklare förtäring

18.30 Friskvård à la Babben -  föreläsning med Babben Larsson

20.00 Boris René avslutar med mer musik, sång & glädje

20.30 Anhörigdagen avslutas


VARMT VÄLKOMMEN!

Teckentolk finns på plats under hele evenemanget. Vid behov av annan tolk, meddela oss snarast så ska vi försöka hjälpa till.

 

Anhörigdagen arrangeras av Anhörigcentrum. För mer information om programpunkterna besök orebro.se/anhorigcentrum. Vid frågor kontakta Anhörigcentrum på telefon 019- 21 32 30 eller maila till anhorigcentrum@orebro.se

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Linnea Henriksson


Linnea Henriksson

Sjung med Spångberg & Rickard Söderberg


Sjung med Spångberg & Rickard...

Bo Kaspers Orkester


Bo Kaspers Orkester

Thank You For The Music


Thank You For The Music

Hov1


Hov1

Sarah Dawn Finer


Sarah Dawn Finer

Moneybrother


Moneybrother