Logotyp

Öppettider:
Fredag 24 november kl. 15 - 23
Lördag 25 november kl. 13 - 22

Biljetter:
www.tickster.se eller 0771-47 70 70

Entrépris:

Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inklusive whisky- och ölprovarglas och garderob. Ticksters serviceavgifter tillkommer.

Entré kan köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

OOW_Import

 

Bibendum
www.bibendum.se
Bibendum är en av Sveriges ledande importörer av vin, importerad öl och sprit. Bibendums breda och djupa sortiment är unikt på den svenska marknaden då vi som enda importör i Sverige tillhör topp fem inom samtliga tre segment. Vi kommer visa nyheter från Black Velvet, Hopdaemon, Ramsbury och Bruichladdich.

 

Brewery International
08 702 05 50
www.breweryint.se
Brewery International Sweden AB startade sin verksamhet i Sverige 2005 och har på kort tid blivit en viktig aktör på den svenska ölmarknaden. Vår försäljning sker direkt till restauranger, via grossister och till Systembolaget.

 

Cask Sweden
www.casksweden.se

CASK SWEDEN startade sin verksamhet i februari 2009. Samtidigt grundades även systerföretaget CASK NORWAY, verksamt i Norge. I CASK SWEDEN AB återfinns bl.a. Richard Keller, tidigare Produktchef hos Bibendum och Johan Larsson, tidigare Produktchef på Bibendum och Premium Wines Sweden. CASK SWEDEN representerar bl.a:
Ian MacLeod Distillers, Skottland
Glengoyne Distillery, Skottland
Brew Dog, Skottland
Berry Bros. & Rudd, Storbritannien
No.1 Drinks, Japan

 

Clydesdale
070-510 69 89
www.clydesdale.se
Whiskyimportör med Sveriges bredaste sortiment av whisky, med sorter som många whiskykännare bara drömmer om.

 

Edrington Sweden (Fd. Maxxium)
www.edrington.se
Edrington Sweden AB är ett försäljnings- och distributionsföretag i vin- och spritbranschen, tidigare känt som Maxxium Sweden AB. Edrington Sweden har en av marknadens bredaste produktportföljer.  På whiskysidan finns bland annat Highland Park, The Macallan, Laphroaig, The Famous Grouse, Jim Beam, Makers Mark och Tyrconnell.

 

 

Galatea
www.galatea.se
Vårt mål är att förse Sverige med det bästa av det bästa. Vi letar oss ständigt genom världen på jakt efter nya spännande produkter för att sedan smaka, jämföra, förhandla och ta med oss det finaste hem till er under mottot: Öl är så mycket mer än en stor stark.

 

Granqvist Beverage House

Granqvist Beverage House importerar och säljer öl, kvalitetsviner och spritdrycker från hela världen. Försäljning sker till kunder på svenska, norska och finska marknaderna samt Duty-Free. Försäljning till privatkonsument sker i Sverige via Systembolaget. Bästa sättet att få reda på nyheterna om vårt sortiment är att läsa VINFO. Läs senaste numret och beställ ditt exemplar via vår hemsida.

Under mässan kommer vi presentera skotsk whisky från vårt exklusiva sortiment Scotts Selection samt öl från vårt tyska bryggeri i Memmingen, Bayern.

 

Great Brands
0513-226 00
www.greatbrands.se
Great Brands förenar traditioner från 1911 med nytänkande och attityd. Vi kommer att visa upp ett digert sortiment med produkter av världsklass. Bl.a. öl från microbryggerier i USA.

Kenlagu
www.kenlagu.se
Whisky från Skottland som vi blandar själva och efterlagrar på ekfat som delvis mättats av viner med stark bärkaraktär. Alltså whisky med ytterligare dimensioner.

 

Moët-Hennessy Sverige AB
Tel: 08-545 724 20
www.moet-hennessy.com

Moet Hennessy distribuerar exceptionella produkter över hela världen inom vin-och spritbranschen. Besök oss under mässan och upplev våra två unika whiskymärken - Ardbeg & Glenmorangie. Välkommen!

 

Nigab
0300-180 20
www.nigab.se
AB Nigab grundades 1983 i Kungsbacka. Idag drivs företaget med fokus på agentverksamhet för vin och sprit. Sedan 2002 har Hans Just A/S, Danmark, varit delägare i företaget och är idag majoritetsägare. Tillsammans med dotterföretag i Finland och Norge bildar gruppen en stark nordisk aktör på dryckesmarknaden.

 

Philipson & Söderberg
08-598 112 00
www.philipsonsoderberg.se
Med en stark och bred varumärkesportfölj är Philipson Söderberg en tongivande aktör på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker.

 

Svenska Eldvatten AB
www.eldvatten.se
Svenska Eldvatten är en oberoende svensk buteljerare av whisky, rom och övrig ädelsprit och kommer från Göteborg. Genom Svenska Eldvatten erbjuder vi intressanta buteljeringar från namnkunniga skotska brännerier. Med intressanta menar vi whisky som antingen är ovanligt bra eller som har en spännande karaktär jämfört med vad ett visst destilleri brukar producera. Vi buteljerar även rom och övrig ädelsprit, dvs sprit som är destillerad i kopparpanna och har legat en längre period på ekfat. Svenska Eldvatten har även agenturer för whisky och rom där ägarna har samma filosofi som oss vad gäller kvaliteten på sina produkter.

 

Tomp Beer, Wine & Spirits
019-611 48 80
www.tomp.se
Tomp Beer & Spirits AB erbjuder den svenska marknaden en av de bredaste och bästa portföljerna av importerad öl. Vi jobbar med Internationella välkända varumärken men tillhandahåller även mindre etablerade märken med hög kvalitet. Vi har ett brett samarbete med olika agenter runt om i världen vilket garanterar nylanseringar av spännande produkter.

 

Åbro Bryggeri 
www.abro.se
Här har vi bryggt Åbro Original sedan 1856, med vatten från en och samma källa. Idag är vi landets äldsta, men också ett av Europas modernaste familjebryggeri. Vi är 175 anställda och omsätter ca 550 miljoner kronor. Bryggeriet och huvudkontoret finns i Vimmerby men vi har även terminaler i Stockholm, Göteborg och Kolsva.