Logotyp

Öppettider:
Fredag 24 november kl. 15 - 23
Lördag 25 november kl. 13 - 22

Biljetter:
www.tickster.se eller 0771-47 70 70

Entrépris:

Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inklusive whisky- och ölprovarglas och garderob. Ticksters serviceavgifter tillkommer.

Entré kan köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

$heading

Det Goda från Italien

Det goda från Italien erbjuder den smakrika parmigianon från Italiens gårdar. 
Vi erbjuder en ost helt fri från konserveringsmedel och tillsatser, vår ost består av endast ren ost. Vår ost är även fri från vax och parafin och det innebär att du kan äta kanterna då dem består av den rena osten.

Vår ost kan man ha till dem goda pastarätterna,en mysig kväll med vin och ost med balsamvinäger som tilltugg, gratinering på potatisgratängen, som smaksättning i svampsoppan eller varför inte grilla ostkanten med lite olivolja piri piri. Bara fantasin kan sätta gränser.

När du köper av oss får du även till en påse som är gjord av äggskal, äggskal för att osten andas och utesluter mögel och torrhet. Du kan ha osten i kylskåpet i 3 månader utan att den möglar eller blir torr. Vår påse kan du även återanvända.

För mer information kontakta Carmine och Giacomo Arricale via deras Facebook-sida.

https://www.facebook.com/Det-Goda-Från-Italien-1559026477742780/?fref=ts

 

$heading

Fine Deli

Fine Deli importerar omsorgsfullt utvalda delikatesser från små gårdar runtom i Europa. Vår strävan är att produkterna vi marknadsför, i första hand skall vara Ekologiska, men minst vara gjorda på de bästa av råvaror utan tillsatser och producerade med omtanke om jorden. Delikatesser med en smak utöver det vanliga, en design som sticker ut, en historia att berätta och gärna prisbelönta, och i vårt tycke det bästa som går att finna.

På Örebro Öl & Whisky har vi med oss Cheddar i olika karaktärer  och smaker, Stilton, Brie och spännande nyheter. Välkommen!

http://finedeli.se/

 

$heading

Kungsviken Förlag

 

Bakisboken!

DET ÄR JU EN DAG IMORGON OCKSÅ är en kokbok innehållande recept för dagen efter. Här finns något för de flesta, allt från lobster roll till ice cream doughnuts.  
Det är ju en dag imorgon också är en mening som har en aningen torr klang. Något som yttras av middagsbjudningens eller festens lite mer ordentliga deltagare. Ändå finns det mycket att ta till vara på i frasen, en påminnelse om att det inte enbart är denna dag som vi bör fånga.
Rätt mat och dryck kan göra att festens efterföljande dag blir mer minnesvärd än själva festen. Boken är en karta för den som vill hitta vägen till en lyckad dagen efter.  

BRÖDERNA HALLDÉN har under ett flertal år kartlagt bakismatens landskap. Sena nätter, tidiga gryningstimmar och stora mängder smält ost ligger nu till grund för deras kokboksdebut, Det är ju en dag imorgon också.

 

$heading

MaltMagnus AB

Hos oss på maltmagnus.se hittar du allt för hembryggaren och proffset - vi hjälper dig komma igång att brygga din egen öl.I vår monter ger vi dig tips, visar upp utvalda produkter samt säljer litteratur och ölkorv från Robertsons Charkuteri

Hos oss på maltmagnus.se hittar du allt för hembryggaren och proffset - vi hjälper dig komma igång att brygga din egen öl. I vår monter ger vi dig tips, visar upp utvalda produkter samt säljer litteratur och ölkorv från Robertsons Charkuteri.

www.maltmagnus.se

$heading

Mellgrens Tobak

Eric Mellgrens Snus och Tobakshandel startade 1823, alltså för 191 år sedan. Mellgrens historia är både lång och spännande och det är nog många svenskar som någon gång har använt sig av produkter som har sitt ursprung hos Mellgrens. Göteborgs Prima Fint Snus och Rapé är några exempel.

Numera heter vi Mellgren’s Fine Tobacco & Great People – Since 1823 och våra specialistområden är Cigarrer, Pipor, Piptobak och Svenskt Kvalitetssnus. Vi är en av de få butikerna i världen som kan stoltsera med att ha ett fullsortiment av Padron.

www.mellgrens.se

$heading

Neerings

Vi heter Jaco och Corrie Neerings och kommer från Holland. Sedan maj 2006 driver vi en glass- och chokladbutik i hjärtat av pittoreska och välsmakande Grythyttan. Vi gör glass och choklad dagligen och anstränger oss för att du ska få en bra upplevelse när du tittar in. I vår fräscha butik kan du njuta en kopp specialkaffe och se en utställning av lokala produkter.

www.neerings.se

$heading

Pralinhuset

Vi är ett familjeföretag med 3 chokladbutiker i centrala Stockholm. Vi säljer och marknadsför högkvalitativ choklad till rimliga priser. All choklad är endast gjord på naturliga råvaror som t.ex. färska fruktpuréer och kakaosmör. Vi specialiserar oss på tryfflar och praliner och har ett sortiment på upp till 250 olika sorter. Vi har till stor del egen tillverkning och däribland finns allt från chokladkakor till chokladfigurer. Välkommen //Günter & Mieneke

www.chokladhotell.se

$heading

RadioTeknik

 

RadioTeknik är ett företag med många år i bagaget. Vi är ett svenskt teknik- och kunskapsföretag som saluför och installerar trafiksäkerhetsfrämjande produkter.

Många företag jobbar idag med att höja säkerheten för sina medarbetare och transporter. Kunderna vill veta att en förare kör tryggt och säkert utan alkohol i kroppen. Vårt produktutbud håller hög standard och har pålitlig bränslecellsteknik som används både i privat och professionellt bruk. Alla produkter kvalitets-testas innan lansering på MHF Testlab.

 

$heading

Snusbolaget Norden AB

Vi har tobaksvaror i alla prisklasser, både sådant du hittar i affären, men även sorter och tobakstyper du aldrig visste fanns. Hos oss samlas alla producenter på samma villkor, och vi arbetar med samtliga etablerade leverantörer. Med över 100 000 nöjda kunder i Sverige kan vi hålla ett stort sortiment som växer dagligen och ge dig den service du förväntar dig.

Vi är otroligt måna om våra kunder och vi vet vad som gör att man vill återkomma till oss. Följande saker arbetar vi dagligen med att förbättra:

  • Färskhetsgaranti & utmanande låga priser
  • Ett stort sortiment - Sveriges största
  • Förstklassig service via telefon & E-post

 

www.snusbolaget.se

$heading

The House of Taste AB

Välkommen till butiken som frestar dina smaklökar!

Här provsmakar du underbara kryddblandningar, heta dressingar, godaste peston, smakrika grissini samt balsamvinäger i världsklass.

Välkommen till oss på en kulinarisk resa!