Logotyp

Öppettider:
Fredag 24 november kl. 15 - 23
Lördag 25 november kl. 13 - 22

Biljetter:
www.tickster.se eller 0771-47 70 70

Entrépris:

Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inklusive whisky- och ölprovarglas och garderob. Ticksters serviceavgifter tillkommer.

Entré kan köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

Det Goda från Italien

Det Goda från Italien erbjuder den smakrika, klassiska hårdosten Parmigiano-Reggiano från Italiens gårdar. Deras ost är helt fri från konserveringsmedel och tillsatser samt fri från vax och paraffin vilket gör att det är en helt ren ost där till och med kanterna kan ätas.

För mer information kontakta Carmine och Giacomo Arricale via deras Facebook-sida.

https://www.facebook.com/Det-Goda-Från-Italien-1559026477742780/?fref=ts

 

$heading

Fine Deli

Fine Deli importerar omsorgsfullt utvalda delikatesser från små gårdar runtom i Europa. Vår strävan är att produkterna vi marknadsför, i första hand skall vara Ekologiska, men minst vara gjorda på de bästa av råvaror utan tillsatser och producerade med omtanke om jorden. Delikatesser med en smak utöver det vanliga, en design som sticker ut, en historia att berätta och gärna prisbelönta, och i vårt tycke det bästa som går att finna.

På Örebro Öl & Whisky har vi med oss Cheddar i olika karaktärer  och smaker, Stilton, Brie och spännande nyheter. Välkommen!

http://finedeli.se/

 

Kungsviken Förlag

 

Bakisboken!
Två bröder åker båt från Danmark till Sverige efter en festiv helg. Under ett av sina samtal i bakrusets efterdyningar kläcker de idén om en kokbok med recept anpassade för dagen efter. För vem är det egentligen som säger att man inte kan äta bra vällagad mat dagen efter en fest? En idé som realiseras och en kokbok med delikata recept ser dagens ljus.

 

$heading

Mellgrens Tobak

Eric Mellgrens Snus och Tobakshandel startade 1823, alltså för 191 år sedan. Mellgrens historia är både lång och spännande och det är nog många svenskar som någon gång har använt sig av produkter som har sitt ursprung hos Mellgrens. Göteborgs Prima Fint Snus och Rapé är några exempel.

Numera heter vi Mellgren’s Fine Tobacco & Great People – Since 1823 och våra specialistområden är Cigarrer, Pipor, Piptobak och Svenskt Kvalitetssnus. Vi är en av de få butikerna i världen som kan stoltsera med att ha ett fullsortiment av Padron.

www.mellgrens.se

$heading

Neerings

Vi heter Jaco och Corrie Neerings och kommer från Holland. Sedan maj 2006 driver vi en glass- och chokladbutik i hjärtat av pittoreska och välsmakande Grythyttan. Vi gör glass och choklad dagligen och anstränger oss för att du ska få en bra upplevelse när du tittar in. I vår fräscha butik kan du njuta en kopp specialkaffe och se en utställning av lokala produkter.

www.neerings.se

$heading

Nõberu of Sweden

Nõberu of Sweden är märket för manlig hudvård som tagit Sverige och Europa med storm. På endast 6 månader har varumärket lanserats i 9 länder och ytterligare nya lanseringar står på tur under hösten.

Nõberu of Sweden står under hela mässan ihop med sin partner i Örebro – Koafför & Barber, besök oss och snacka skägg, rakning, manlig skönhet eller låt barberarna från Koafför & Barber ta hand om ditt skägg och mustasch.

http://www.noberu.se/

http://koaffor.se/

 

$heading

Pralinhuset

Vi är ett familjeföretag med 3 chokladbutiker i centrala Stockholm. Vi säljer och marknadsför högkvalitativ choklad till rimliga priser. All choklad är endast gjord på naturliga råvaror som t.ex. färska fruktpuréer och kakaosmör. Vi specialiserar oss på tryfflar och praliner och har ett sortiment på upp till 250 olika sorter. Vi har till stor del egen tillverkning och däribland finns allt från chokladkakor till chokladfigurer. Välkommen //Günter & Mieneke

www.chokladhotell.se

RadioTeknik

RadioTeknik är ett företag med många år i bagaget. Vi är ett svenskt teknik- och kunskapsföretag som saluför och installerar trafiksäkerhetsfrämjande produkter.

Många företag jobbar idag med att höja säkerheten för sina medarbetare och transporter. Kunderna vill veta att en förare kör tryggt och säkert utan alkohol i kroppen. Vårt produktutbud håller hög standard och har pålitlig bränslecellsteknik som används både i privat och professionellt bruk. Alla produkter kvalitets-testas innan lansering på MHF Testlab.

 

StarCigar AB

StarCigar AB importerar framför allt handrullade cigarrer från främst Nicaragua och Dominikanska republiken. Exempelvis finns märkena Perdomo, My Father, Drew Estate och Santa Damiana i Star Cigars portfölj. Starcigar är också huvudagent för tobakspapperet OCB i Sverige. På dryckessidan är Starcigar agent för den jamaikanska romen Blackwell, vars grundare heter Chris Blackwell. Chris Blackwell är också välkänd för att han startade Island records. Starcigar förvaltar och kan förmedla medlemskap till 2 st cigarrlounger. En i Stockholm (Stockholm Cigar Society) Gamla Stan och en i Uppsala (LfD Lounge) Boländerna.