Logotyp

Öppettider:
Fredag 25 november kl. 15 - 23
Lördag 26 november kl. 13 - 22

Biljetterna finns att köpa via:
www.tickster.se eller Örebrokompaniet, 019-21 21 21

Entrépris:
Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inklusive whisky- och ölprovarglas och garderob

Entré kan köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

$heading

Berntson Brands

Berntson Brands AB är ett av de ledande varumärkesföretagen på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker. Vi har under årens lopp utvecklat samarbeten med många av de största och mest välkända sprit- och vinproducenterna i världen.

019-566 480 00
www.berntsonbrands.se

$heading

Cask Sweden

Cask Sweden AB har idag en av Sveriges mest spännande öl- och spritportföljer. Vi representerar några av de ledande producenterna inom hantverksöl och sprit. Allt från ett par kaxiga killar från Skottland, BrewDog till ett av de bryggerier som startade hantverksbryggarrörelsen i USA, Anchor Brewing via en av de mer innovativa bryggerierna, Stone Brewing. Vår spritportfölj innehåller rom- och whiskyproducenter med generationers erfarenhet i bagaget.

www.casksweden.se
www.facebook.com/casksweden

$heading

Clydesdale

Clydesdale AB vill fortsätta att förädla den svenska whiskykulturen genom att visa hur mycket mer spännande och varierande utbudet är av kvalitativ whisky. Hos Clydedale AB får du som konsument, samlare eller restauratör en chans att hitta whiskysorter som många önskar att de hade. Tack vare ett konstant utvecklande av vårt sortiment så kan vi erbjuda en mängd olika produkter som ofta bara finns i väldigt små och exklusiva kvantiteter.

www.clydesdale.se

$heading

Diageo

Diageo is the world's leading premium drinks business with an outstanding collection of beverage alcohol brands across spirits, beer and wine. Our brand portfolio include brands like: Zacapa, Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness, Baileys, J&B, Captain Morgan, Ciroc, Tanqueray, Gordons and Sterling Vineyards. We also have 28 maltdestilleries in our portfolio.

Diageo is trading in approximately 180 markets and we employ over 20,000 talented people around the world with offices in 80 countries. We also have manufacturing facilities across the globe including Great Britain, Ireland, United States, Canada, Spain, Italy, Africa, Latin America, Australia, India and the Caribbean. The company is listed on both the London Stock Exchange (DGE) and the New York Stock Exchange (DEO).

 

www.diageo.com

$heading

Edrington Sweden (Fd. Maxxium)

EDRINGTON SWEDEN AB

Edrington är Skottlands ledande internationella premuimspritföretag, ägt av välgörenhetsorganisationen The Robertson Trust.

I montern kan du prova produkter från Highland Park, The Macallan, Laphroaig, Bowmore, Auchentoshan samt The Naked Grouse.

www.edrington.se

$heading

Elixir Wine

HB Elixir startades redan 1988, och på den tiden låg fokus på vin. Idag är Elixir Wine AB mest kända för att importera dansk hantverksöl i världsklass. Danskarna kan definitivt det här med öl, och i vår portfölj hittar du ett brett spektra av olika ölsorter från bland andra Amager Bryghus, Det Lille Bryggeri, Rocket Brewing och Ølsnedkeren. Utöver hantverksöl och vin erbjuder vi  även fatlagrad grappa.

Våra produkter hittar du på Systembolaget, restauranger, hotell och cateringföretag samt andra aktörer med alkohol-/serveringstillstånd runt om i landet. Via Elixir Wine AB Denmark bedriver vi även distansförsäljning av alkoholhaltiga drycker till svenska privatpersoner. Sedan 2016 sker detta huvudsakligen genom webbshopen www.bottleinbox.se. Här kan privatpersoner helt lagligt beställa produkter från vår portfölj.

www.elixirwine.se

 

 

 

$heading

Galatea Spirits AB

Vår vision är att förse den svenska dryckesmarknaden med en mångfald av det bästa inom öl, vin och sprit. Vi letar oss genom land efter land på jakt efter nya spännande smaker och produkter, för att jämföra, knyta vänskapsband och förhandla – och ta med oss det finaste hem.
I vårt utbud, finns en fantastisk mångfald av öl från småskaliga till stora bryggerier, från ett 20-tal länder. Välkomna till vår monter.

www.galatea.se

$heading

Great Brands

Efter att ha importerat craftbeer under ett antal år etablerades tillslut Great Brands som företag 2008. Sedan dess har vi strävat efter att förse Sverige och Skandinavien med kvalitetsöl.

CAN IS KING! 

Vi är pionjärer på att få in craft-beer på burk till Sverige och vi tror fortfarande på fördelarna. Öl på burk ger oss bättre och grönare fraktmöjligheter samtidigt som det håller solljuset borta från ölen.

 

0513-226 00
www.greatbrands.se 

$heading

HERIDA Brands ”Enjoy the good things in life”

Man lever en kort stund på jorden, varför inte passa på att njuta så mycket som möjligt under den resan. Ät gott, drick gott, upplev saker och ta in omgivningen. Vår affärside är att hitta kvalitetsprodukter där vi kan berätta en historia bakom och förmedla ett helhetsintryck. När vi hittar nya produkter skall vi känna ett måste och en längtan över att ha just den produkten i vår portfölj. Vi på Herida älskar god mat och goda drycker, och det bästa är att vi även passar på att njuta när vi jobbar. Vi träffar nya människor och vi får berätta om de produkter som vi har hittat och vilken historia som vilar bakom varje produkt. Har vi tur så blir det en av de goda sakerna som händer i deras liv. Och att de i sin tur berättar detta vidare.

www.herida.se

$heading

Last Great Malts

Last Great Malts erbjuder flera spännande whiskys från de oexploaterade single malt-destillerierna Aberfeldy, Craigellachie, Aultmore, the Deveron och Royal Brackla. Varmt välkomna förbi och provsmaka flera nya whiskys- bland annat den 12 åriga Deveron som nu finns tillgänglig i Sverige samt en makalöst spännande single cask från Craigellachie. Vi kommer även ha whiskys från kommande lanseringar av Royal Brackla.

Stanna till för en dram och en pratstund om de mest spännande whiskysläppen på många år!

 

 

Pernod Ricard Sweden

Pernod Ricard Sweden AB är ett svenskt aktiebolag som tillhör Pernod Ricard.

På den svenska marknaden arbetar vi som licensierad importör, agent och konsult inom vin- och spritbranschen. Förutom Pernod Ricard-gruppens produkter representerar Pernod Ricard Sweden ett antal utvalda större producenter. Med detta kan vi erbjuda ett komplett och intressant sortiment för den svenska marknaden.

Pernod Ricard Swedens verksamhet på marknaden sker med omsorg för våra konsumenter och präglas av ett genuint socialt engagemang. Därför arbetar vi med omfattande projekt och program för att främja en måttlig konsumtion av alkoholhaltiga drycker.

Vi vill att våra drycker ska kunna njutas med god eftersmak.

www.pernod-ricard-sweden.com

$heading

Philipson & Söderberg

Med en stark och bred varumärkesportfölj är Philipson Söderberg en tongivande aktör på den svenska marknaden för alkoholhaltiga drycker.

08-598 112 00
www.philipsonsoderberg.se

$heading

Speedy Wine Store

Speedy Wine är en oberoende alkohol import och distributionsverksamhet.
Från vår bas i Stockholm levererar vi öl, vin och sprit av hög kvalitè runt om i Sverige.
Speedy Wine erbjuder bra produkter och några av de mest flexibla tjänster på marknaden idag.

Symposion House of Taste

Symposium är Sveriges främsta leverantör av högklassiga spritdrycker. Vår verksamhet handlar om konsten att njuta och om konsten att dricka bättre. Vår affärsidé är att ge dryckesintresserade upplevelser utöver det vanliga. Vi arbetar uteslutande med produkter i världsklass och räknas som landets ledande specialister på whisky, calvados, cognac, rom och armagnac. Symposion är en självklar ”hovleverantör” till flertalet av landets stjärnkrogar och en viktig del av Systembolagets moderna kvalitetstänkande.

http://www.symposionhot.com/

$heading

The Scotch Malt Whisky Society

The Scotch Malt Whisky Society (SMWS) är en prisad och mycket välrenommerad oberoende buteljerare, av många nämnd som världens främsta. Vi buteljerar whisky från i stort sett alla destillerier i Skottland men även en del från Japan och USA. SMWS handplockar fat från destillerier och buteljerar de sedan som Single cask, cask strengh whisky, dvs direkt från fatet ner i flaskan. Denna typ av whisky är karaktäristik och skiljer sig väldigt mycket från de buteljeringar ni är vana vid från leverantörerna. Kom och besök vår monter så kan vi berätta om våra buteljeringar och passa även på att smaka på något av de vi har med oss. Vi lovar att du inte lämnar oss oberörd…

$heading

Tomp Beer, Wine & Spirits

Tomp Beer & Spirits AB erbjuder den svenska marknaden en av de bredaste och bästa portföljerna av importerad öl. Vi jobbar med Internationella välkända varumärken men tillhandahåller även mindre etablerade märken med hög kvalitet. Vi har ett brett samarbete med olika agenter runt om i världen vilket garanterar nylanseringar av spännande produkter.

019-611 48 80
www.tomp.se

$heading

Whiskytaste Sweden AB

Vi är ett importföretag med fokus på whisky och andra spritdrycker. Whiskytaste Sweden erbjuder Single Cask från Hart Brothers i Skottland, Single malt från Tasmanien, Lost spirits från USA och Paul John från Indien. Vi har även fantastisk gin - The London No 1.

Läs mer på www.whiskytaste.se