Logotyp

Öppettider:
Fredag 24 november kl. 15 - 23
Lördag 25 november kl. 13 - 22

Biljetter:
www.tickster.se eller 0771-47 70 70

Entrépris:

Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inklusive whisky- och ölprovarglas och garderob. Ticksters serviceavgifter tillkommer.

Entré kan köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Följ oss på sociala medier:

Instagram:
Örebro Öl & Whisky Festival
Facebook:
Örebro Öl & Whisky Festival

 

Ännu en öl- och whiskyfestival i Örebro - succén fortsätter. Nu även en festival i Växjö.

Den 24-25 november 2017 är det dags för Örebro Öl- & Whiskey Festival att för nionde året gå av stapeln på Conventum Arena. Dessutom har vi tagit konceptet till Växjö Konserthus där mässan är för tredje gången den 13-14 oktober 2017.

För mer information om den mässan, besök: www.vaxjokonserthus.se.

Varför en festival?

Vi tror att vårt arrangemang lockar besökare som normalt inte går på öl- och whiskyfestivaler. En av anledningarna är att festivalhallen ligger mitt i centrala Örebro. En annan anledning är att vi profilerar oss som en festival för den breda publiken.

Det visar sig att intresset för öl och whisky har ökat på senare åren. Det startas fler och fler mikrobryggerier och importörerna breddar sin whisky- och ölportfölj.

En annan anledning till varför vi har en festival i Örebro är att vi har fått en mycket god uppbackning från många importörer och bryggerier som gärna ställer ut på vår festival. 

Vilka är utställarna?

Vi kommer att ha ett 60-tal utställare som bl.a. är mikrobryggerier, whisky- och ölimportörer, bryggmästare, whiskyhuvudmän och en rad olika choklad- och delikatessföretag. En av utställarna är bl.a. Närke Kulturbryggeri som har vunnit flera priser för världens bästa Porter enligt Ratebeer.com. 

Vad händer?

Som besökare går du runt och köper provsmak, allt från 10 cl öl till 2 cl whisky. Sedan kommer vi ha ett antal öl- och whiskyprovningar, Master Classes samt olika seminarium.

Mat på festivalen?

På Conventum Arena har du flera olika möjligheter till förtäring. Dels kan du avnjuta en måltid uppe på Arenabalkongen, prova något från våra fantastiska utställare eller varför inte ta en fika i cafeét.

Övrigt!

Målet med festivalen är att besökarna skall få utökat kunskap inom öl och whisky samt att det skall vara en festlig tillställning.