Öppettider:
Fredag 21 november kl. 15 - 23
Lördag 22 november kl. 13 - 22

Entrépris:
Fredag: 250 kr
Lördag: 250 kr
Tvådagars: 400 kr
inkl.entré ölprovarglas, whiskyprovarglas och garderob

Entrébiljetter kan även köpas på plats.

Kuponger:
Värde 100 eller 200 kr
Mer info under besöksinfo.

Biljetter:
Säljs av Ticnet och Örebrokompaniet 019-21 21 21

OBS! Uthämtning av biljetter!
Ticnet har valt att avsluta sammarbetet med ATG vilket betyder att uthämtning av biljetter lokalt hos ATG-ombuden inte längre är möjligt. Istället hämtas biljetterna hos ett Ticnetombud alternativt hos Örebrokompaniet samma dag som evenemanget äger rum. 

Entré kan köpas på plats.

Åldersgräns:
20 år

Plats:
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, ÖREBRO

Örebro Öl & Whisky Festival 2013

Välkommen till en av Sveriges största dryckesfestivaler!

Årets mässa går av stapeln 21-22 november 2014

Örebros uppskattade öl- och whiskyfestival anordnas 2014 för åttonde året i rad på Conventum Arena. Här samlas drygt 7000 personer en gång om året - allt från riktigt nördiga dryckesfantaster till dem som är lite småtörstiga - för att lära sig mer och prova de spännande produkter som utställarna erbjuder. Här finns även möjlighet att delta i seminarier och specialprovningar samt få något gott att äta. Tillsammans skapar vi en trivsam helg och en lyckad tillställning för alla den 21-22 november! Välkommen!

 

Vad sägs om lite ölkultur?

 Joel Linderoth och Darren Packman har skrivit en bok om öl och den moderna ölkulturen och den presenterar de med glädje på festivalen. Och inte bara det - de pratar gärna om öl utifrån alla möjliga aspekter - kanske med dig? Du träffar Darren Packman, som även driver bryggeriet Beer Studio, på fredagen och Joel Linderoth, som skriver om öl i Expressen, på lördagen och har såklart chansen att köpa boken signerad av författarna!"

Läs mer om boken - klicka här!

Örebro Öl & Whiskyfestival på facebook

Örebro Öl & Whisky Festival