Jobba hos oss

Här publicerar vi information om eventuellt lediga tjänster.

Med över 200 000 besökare per år, lokalytor närmare 20 000 kvm och en kapacitet på drygt 2000 ätande gäster samtidigt är Conventum Örebros största mötesplats. Conventum är en av Sveriges mest populära kongressanläggningar för politiska- och medicinska möten. Vår kärnverksamhet är större kongresser och möten med kunder från både Sverige och övriga världen. Vi är dessutom en stor del av Örebros nöjesutbud, oavsett om det är rockkonserter eller dryckesmässor. Utöver det anordnar vi ett flertal publika- och fackmässor samt har en daglig drift av stora och små konferenser.

 


 

Köksmästare

Som köksmästare hos oss så kommer du aktivt att delta i driften av vårt kök och tillsammans med vår restaurangchef skapar ni det team som levererar en fantastisk upplevelse till våra gäster. Som köksmästare på Conventum så har du både kvalitativa och finansiella ansvarsområden. Du har ansvar för både personal och budget. En av dina uppgifter kommer att vara att leverera en matupplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Du kommer ansvara för menyer i samråd med koncernens F&B manager i Örebro. Du kommer självständigt att ta fram menykoncept till olika event och ansvara för att utveckla befintligt utbud i barer, caféer och restauranger.

Kvalifikationer och personlighet
Du har en gedigen och framgångsrik karriär inom restaurangkök där du har erfarenhet från ledande befattning. Du har ett genuint intresse för mat och service. Som person är du en god ledare med ett stort ansvarstagande. Det är en förutsättning att du är en bra lagspelare och kan hantera tidvis hög arbetsbelastning. Till din hjälp kommer du ha souschef, kockar och kallskänkor. Du rapporterar till platschefen på Conventum och till Koncernens F&B manager i Örebro.

Souschef

Som Souschef hos Conventum kommer du att aktiva vara med och ansvara för köket och  matlagningen till våra gäster. Du kommer att ha en ledarroll i köket och få ansvaret för vissa middagar och arrangemang hos oss. Tillsammans med vår köksmästare och F&B-manager kommer ni att bli det team som ser till att vår köksdrift håller högsta klass.

Kvalifikationer och personlighet
Vi tror att du som söker har betydande erfarenhet som sous-chef eller förste kock, gärna från någon större anläggning. Du har lätt för att ta ansvar och är en bra lagspelare.

Vi kan erbjuda en spännande tjänst som ställer höga krav men som också ger rätt kandidat stora möjligheter att utvecklas på det professionella planet.

Ansökningsinformation

Båda tjänsterna omfattar heltid. Tillträde enligt ö.k. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Arbetstiderna varierar över dag- kväll och helger beroende på beläggning, med variation i säsong. Högst beläggning har vi vår och höst, med lugnare tempo kring julhelger och januari samt på sommaren.

Din ansökan med CV skickar du till F&B manager micael.aman@elite.seRekryteringen sker löpande men vi vill senast ha din ansökan den 10:e september

Märk ansökan med "Köksmästare" eller "Souschef".

För frågor kring tjänster kontakta platschef Anders Karlsson anders.karlsson@conventum.se tel. 019-766 45 41
F&B manager Micael Åman micael.aman@elite.se tel. 019-156 973

 



Conventum söker extra serveringspersonal

Med över 200 000 besökare per år, lokalytor närmare 20 000 kvm och en kapacitet på drygt 2000 ätande gäster samtidigt är Conventum Örebros största mötesplats. Conventum är en av Sveriges mest populära kongressanläggningar för politiska- och medicinska möten. Vår kärnverksamhet är större kongresser och möten med kunder från både Sverige och övriga världen. Vi är dessutom en stor del av Örebros nöjesutbud, oavsett om det är rockkonserter eller dryckesmässor. Utöver det anordnar vi ett flertal publika- och fackmässor samt har en daglig drift av stora och små konferenser.

Vi söker ständigt stjärnor inom servering för extra arbete under våra arrangemang. Vi ser gärna att du har vana av servering, är social, lätt att förstå och gillar att arbeta i grupp.

Extra meriterande är om du kan fatservering då de flesta luncher och middagar serveras via fat.

Välkommen att skicka ditt CV till:

restaurang@conventum.se

OBS! Märk ämnesraden med jobbansökan

Anläggningskarta Hitta hit/Parkera Bo Konsert Allmänt Äta

Det händer på Conventum

Fastighetsfokus VVS


Fastighetsfokus VVS

Joe Labero


Joe Labero

Jonas Gardell


Jonas Gardell

Staffan Ernestam - De glömda


Staffan Ernestam - De glömda

Mora Träsk


Mora Träsk

Megaloppis


Megaloppis

Extraföreställning


Extraföreställning