Logotyp

ÖPPETTIDER CHATEAU GRAND CRU 2018
Fredag 23 mars  kl. 13-20
Lördag 24 mars kl. 11-19

Biljetter
Entrébiljett förköp 250 kr, inklusive serviceavgift.
Entrébiljett som köps på plats
275 kr

Priserna är inklusive vinprovarglas och garderob
Dryckeshäfte 100 kr

KÖP BILJETT HÄR
0771-47 70 70

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

PLATS
Conventum Arena
Fabriksgatan 28, Örebro

Om mässan

Den 23-24 mars 2018 är det dags för Chateau Grand Cru på Conventum Arena. Det är 24:a gången Örebro har en vin- och delikatessmässa, och den goda trenden fortsätter.

Efter bytet av lokaler till Conventum Arena fortsätter vi på det lyckade valet väljer att vara där även år 2018. På Conventum Arena finns stora rymliga lokaler, som har kapaciteten att ta in alla som vill besöka Örebros populära vinmässa, och som lämpar sig ypperligt för ett sådant här evenemang. Det blev enklare att ta sig fram till utställarna tack vare det större utrymmet och gav oss som arrangörer tillsammans med utställare möjligheten att bygga upp trevliga miljöer där gäster t.ex. kan slå sig ner och njuta av de goda inslag som mässan erbjuder.


VARFÖR EN FESTIVAL?
 
Kombinationen av mat och dryck är något som vi alla är nyfikna på och det finns ett stort intresse av att vilja prova sig fram för att hitta sina egna kombinationer. Här kan man hitta allt från små lokalproducenter till större importbolag. Det är väl dessutom rätt fantastiskt att kunna prova ett lite dyrare vin innan man går till Systembolaget för att inhandla? Efter ett besök på Chateau Grand Cru slipper du ”köpa grisen i säcken”.


VILKA ÄR UTSTÄLLARNA?  


Vi kommer att ha ett 60-tal utställare som bl.a. är stora och små importörer av vin, osttillverkare och annan småskalig verksamhet samt en rad olika choklad- och delikatessföretag som importerar från världens alla hörn.


VAD HÄNDER?  

Som besökare går du runt och köper provsmak hos utställarna och beroende på vilket vin man provar så kostar det olika. Du betalar mer för ett dyrare vin än ett enklare. Utställare utan alkoholhaltiga drycker brukar erbjuda gratis provsmak och generösa mässpriser på sina varor som du kan köpa med hem.


MAT PÅ FESTIVALEN?  

På Conventum Arena har du flera olika möjligheter till förtäring. Mer info kommer.