Öppettider:
Fredag 27 april kl. 16 - 22
Lördag 28 april kl. 12 - 20

Biljetter Förköp
https://www.tickster.com/
eller 0771-47 70 70

Fredag: 200 kr
Lördag: 200 kr
inklusive  ölprovarglas och garderob

Entrépris:
Fredag: 225 kr
Lördag: 225 kr
inklusive  ölprovarglas och garderob.

Kuponger:
Värde 100 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Kongress
Fabriksgatan 17-19, ÖREBRO

 

 

Festivalens utställare

Nedan kan du läsa om de företag som ställer ut på Örebro Brew Fest 2018. Vi uppdaterar listan vartefter vi får klart med nya utställare

Festivalens utställare

Brasstacks Brewing

Sedan vintern 2014 har vi bryggt, skruvat, sålt och andats allt som har med öl att göra. Två år in i vår resa har vi ett bryggeri med en kapacitet på 52 000 liter och har nu fokus på att våra flaskor och fat ska bli något man kan förvänta sig på Systembolag, mässor och krogar runt om i landet. Vår öl bryggs på en gård åtta kilometer väster om Uppsala av tre bryggare med ett gemensamt mål om en levande och vibrant hantverksölskultur.

Festivalens utställare

Business Monkey Brewing

Mer info kommer inom kort

Festivalens utställare

Den Bryggande Holländaren

Mer info kommer inom kort

Festivalens utställare

Dryckesboden Sverige

Dryckesboden Sverige. importör av den tyska ölen Schlappeseppel.Historien om Schlappseppel har sin början år 1631 då Gustav II Adolf och svenska armen intar staden Aschaffenburg under Trettioåriga kriget. En halt svensk soldat får i uppdrag att brygga öl till kungen.

Festivalens utställare

Gamla Enskede Bryggeri

Gamla Enskede är en stadsdel i Stockholm med en unik karaktär och historia, som Sveriges första trädgårdsstad. Med influenser från England och Tyskland byggdes Gamla Enskede i början av 1900-talet. Här kantas de krokiga gatorna av villor och radhus med grönskande förgårdsmark. Mitt i detta ligger vårt bryggeri där vi brygger öl i liten skala enligt hantverksmässiga metoder på de bästa ekologiska råvaror. Med inspiration från både historia och nutid skapar vi balanserade och smakrika öl, ofta med en något lägre alkoholhalt. Våra öl har inspirerats av och hämtat sina namn från området. Just därför har vi även låtit den, för området, typiska Enskedestugan pryda våra etiketter.

Festivalens utställare

Gammelbacka Bryggeri

Mer info kommer inom kort.

 

Good Guys Brew

Mer info kommer inom kort.

Festivalens utställare

Nora Brygghus AB

Nora Brygghus AB.
Det lilla bryggeriet med de stora smakerna. Vårt brygghus är beläget i det anrika bryggeriområdet i Nora. Sedan starten av vår produktion år 2013 har vi tagit fram fem öl som vi är stolta över. Vi kommer att erbjuda smakprov av alla våra öl under mässan. Nora Lättöl, Pershyttepils, Bryggarns Bästa, Förstlingen och Vinterale.

Festivalens utställare

Nordic Kiwi Brewers

mer info kommer inom kort

Festivalens utställare

Närke Kulturbryggeri

Närke Kulturbryggeri - med anor från allra första början! - ett litet bryggeri med stora smaker! Sedan 2003 brygger vi smakrik öl med stor variation i Grenadjärstaden i Örebro.

Festivalens utställare

Pine Ridge Brewery

Det hela började på Tallåsvägen i Falkenberg. Ölentusiaster, massvis av säckar med malt och en hel del experimenterande. Resultatet blev The Pine Ridge Brewery. Kaxigt öl med kaxig smak. Nu finns The Pine Ridge Brewery i det nybyggda bryggeriet på Södergatan. Följ gärna med på resan.

 

 

Festivalens utställare

Poppels Bryggeri AB

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i hjärtat av Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Vi ägs och drivs av ölälskare som är stolta över att få föra vidare en hantverkstradition som utvecklats under tusentals år. Modern teknik och mer kontrollerade processer till trots, det är passionen för förstklassig öl och alla ni ”ölhjältar” där ute som driver oss att alltid försöka överträffa oss själva. 

 

 

 

Festivalens utställare

Sälens Fjällbryggeri

Sälens Fjällbryggeri är ett litet bryggeri beläget vid Lindvallen i Sälen. Bryggeriet grundades 2012 som ett pubbryggeri i restaurangen Gustav Grill & Bar som ligger i Gustavbacken på Lindvallen.

Första året bryggdes ölen på ett 50-liters bryggverk och i stort sett allt såldes på fat i baren. År två införskaffades ett 200-liters bryggverk och det började levereras även till systembolaget och några få andra restauranger. 2017 installerades ett nytt bryggverk från Tjeckien på 2000 liter i nya lokaler en kilometer från restaurangen och ölen finns nu på de flesta av Sälens restauranger och i systembolagets beställningssortiment.

Festivalens utställare

Tappers Bryggeri & Musteri AB

Tappers Bryggeri & Musteri AB är ett lokalt bryggeri som startades i Hammarö under hösten 2016. Vi levererar hantverksöl av bästa kvalitet och smak till alla ölälskare.

 Vi profilerar oss som ett värmländskt bryggeri och vänder oss till ölintresserade i alla åldrar. Våra öl kommer att vara tillgängliga på restauranger, pubar, caféer, systembolag och livsmedelsbutiker i Värmland och runt Vänern. Hoppas ni vill njuta av våra gôrgoa drycker. Väl bekomme!

Festivalens utställare

Örebro Brygghus

Örebro brygghus startade sommaren 2016 på Aspholmen i Örebro. Med fokus på kvalitet brygger vi hantverksmässig och smakrik öl, både efter tradition och trend. Öl som vi själva gillar.