Öppettider:
Fredag 27 april kl. 16 - 22
Lördag 28 april kl. 12 - 20

Biljetter Förköp
Biljetter köper du på www.tickster.com
Direktlänk klicka här
Telefonbokning 0771-47 70 70
Butiksköp Direkten Nöje på Drottninggatan eller Örebrokompaniet på Örebro Slott.

Biljettpris förköp 200 kr
inklusive serviceavgift, ölprovarglas och garderob

Entrépris:
225 kr
inklusive ölprovarglas och garderob.

Kuponger:
Värde 100 kr
Mer info under besöksinformation

Åldersgräns 20 år:
För att gå på denna mässa måste du ha fyllt 20 år vilket ska kunna styrkas med legitimation.
Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa. 

Plats:
Conventum Kongress
Fabriksgatan 17-19, ÖREBRO

Festivalens utställare

Nedan kan du läsa om de företag som ställer ut på Örebro Brew Fest 2018. Vi uppdaterar listan vartefter vi får klart med nya utställare

Festivalens utställare

Brasstacks Brewing

Sedan vintern 2014 har vi bryggt, skruvat, sålt och andats allt som har med öl att göra. Två år in i vår resa har vi ett bryggeri med en kapacitet på 52 000 liter och har nu fokus på att våra flaskor och fat ska bli något man kan förvänta sig på Systembolag, mässor och krogar runt om i landet. Vår öl bryggs på en gård åtta kilometer väster om Uppsala av tre bryggare med ett gemensamt mål om en levande och vibrant hantverksölskultur.

Festivalens utställare

Business Monkey Brewing

Business Monkey Brewing är det lilla bryggeriet med de stora smakerna och vårt mål är att skapa produkter med  hantverket och råvaran i centrum. Bryggeriet startade under andra halvan av 2017  och hittills har vår resa varit fantastisk. Vi hoppas att resan fortsätter och att Ni vill hänga med!

Festivalens utställare

Den Bryggande Holländaren

Den Bryggande Holländaren är ett hantverksölbryggeri i Gnesta. Wilbert och Theresa, ’Den Bryggande Holländaren', har flyttat till Sverige från Holland och tagit med sig sina kärleksfulla idéer om kreativt, lokalt producerat, smakrikt öl och blev inspirerade till att driva ett ölbryggeri. De brygger handgjorda belgisk stil ale på helt traditionellt vis, med hederligt muskelarbet.

Festivalens utställare

Dryckesboden Sverige

Dryckesboden Sverige. importör av den tyska ölen Schlappeseppel.Historien om Schlappseppel har sin början år 1631 då Gustav II Adolf och svenska armen intar staden Aschaffenburg under Trettioåriga kriget. En halt svensk soldat får i uppdrag att brygga öl till kungen.

Festivalens utställare

Elite BarberShop

Elite Barbershop är relativt nyöppnad och samarbetar med tatueringsstudion Elite Artwork på Storgatan 20 i Örebro.
 
Denna Barbershop drivs av barberaren Kristoffer Kujala som klipper hår, trimmar skägg och rakar med kniv.

Välkomna!

Festivalens utställare

Fine Deli

Fine Deli importerar omsorgsfullt utvalda delikatesser från små gårdar runtom i Europa. Vår strävan är att produkterna vi marknadsför, i första hand skall vara Ekologiska, men minst vara gjorda på de bästa av råvaror utan tillsatser och producerade med omtanke om jorden. Delikatesser med en smak utöver det vanliga, en design som sticker ut, en historia att berätta och gärna prisbelönta, och i vårt tycke det bästa som går att finna.

Till Chateau Grand Cru har vi med oss våra smakfulla ostar, Cheddar i olika karaktärer och smaker, Blåmögel på ko- och fårmjölk, Franska bondostar, Morbier, och några fantastiska Getostar. Välkommen!

Festivalens utställare

Gamla Enskede Bryggeri

Gamla Enskede är en stadsdel i Stockholm med en unik karaktär och historia, som Sveriges första trädgårdsstad. Med influenser från England och Tyskland byggdes Gamla Enskede i början av 1900-talet. Här kantas de krokiga gatorna av villor och radhus med grönskande förgårdsmark. Mitt i detta ligger vårt bryggeri där vi brygger öl i liten skala enligt hantverksmässiga metoder på de bästa ekologiska råvaror. Med inspiration från både historia och nutid skapar vi balanserade och smakrika öl, ofta med en något lägre alkoholhalt. Våra öl har inspirerats av och hämtat sina namn från området. Just därför har vi även låtit den, för området, typiska Enskedestugan pryda våra etiketter.

Festivalens utställare

Gammelbacka Bryggeri

Gammelbacka Bryggeri är ett bryggeri som  är lokaliserat i Karlskoga. Vi startade med iordningställande av lokalen i oktober 2016 och våran första öl levererad Februari 2017 då hela 8 olika sorters öl gick till dom lokala pubarna WOODYS och RED  BRICK. Den första serien kallades för Nano series och tillverkades på ett litet bryggverk samt kolsyrades på flaskan. Idag finns det 7 sorters öl på Systembolaget i Karlskoga och 6 st utav dem kan beställas för leverans i hela Sverige.

Festivalens utställare

GefleBockens Bryggeri

GefleBockens Bryggeri är ett relativt nystartat microbryggeri som bygger sin lokalhistorik kring den världskända Gävlebocken som brinner ner var o varannat år sedan 1966! I ölserien finn bla The Burned Bock- Imperial Stout, Den eldiga Ruby Bock-Brinner in The Shit! Imperial IPA samt I´m Still Standing  NEIPA. Den populära American Pale Alen The Rise and Fall of The Burning Bock påminner om historiens upprepning om bockens öde. GefleBockens försöker göra välproducerade öl i den något exklusivare skalan i prisnivån för att inte avstå från något i en smakfull välbryggd öl!

Vi ses i Örebro !
GefleBockens Bryggeri

 

Festivalens utställare

Good Guys Brew

Iden om Good Guys föddes redan 2013. 2015 startades en enskild firma, vi började samarbeta med andra bryggerier och bryggde öl hos dem under 2016.  Good Guys Brew är ett progressivt bryggeri med rötterna i Karlstad, stora planer för 2018.

Festivalens utställare

Mike´s Food Truck

Omsorg, matintresse och hög kvalitet på råvaror är våra huvudingredienser. Därför bakar vi vårt eget bröd och använder närproducerat kött.

Festivalens utställare

Mikrofonbryggeriet

 

Mikrofonbryggeriet är ett bryggeri som ägs och drivs av Sångaren/Låtskrivaren/Punkrockaren Nikola Sarcevic i Göteborg.

Festivalens utställare

Nora Brygghus AB

Nora Brygghus AB.
Det lilla bryggeriet med de stora smakerna. Vårt brygghus är beläget i det anrika bryggeriområdet i Nora. Sedan starten av vår produktion år 2013 har vi tagit fram fem öl som vi är stolta över. Vi kommer att erbjuda smakprov av alla våra öl under mässan. Nora Lättöl, Pershyttepils, Bryggarns Bästa, Förstlingen och Vinterale.

Festivalens utställare

Nordic Kiwi Brewers

NKB grundades av ett par Kiwis på med en målsättning att endast använda sig av den bästa Nya Zeeländska humlen. Tropiska aromer och exotiska smaker bemöts för att ge dig en unik smak av den Nya världen här i den Gamla. Även om vi nu har gett våra hjärtan till Norden, och kallar Sverige vårat hem, stannar våra själar kvar för evigt i södern. Det är en kombination som du får smak utav i varje droppe i vårt fina hantverk. Vi kallar det för: 

  • NORDISKT HJÄRTA • SYDLÄNDSK SJÄL •

Festivalens utställare

Pine Ridge Brewery

Det hela började på Tallåsvägen i Falkenberg. Ölentusiaster, massvis av säckar med malt och en hel del experimenterande. Resultatet blev The Pine Ridge Brewery. Kaxigt öl med kaxig smak. Nu finns The Pine Ridge Brewery i det nybyggda bryggeriet på Södergatan. Följ gärna med på resan.

 

 

Festivalens utställare

Poppels Bryggeri AB

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i hjärtat av Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Vi ägs och drivs av ölälskare som är stolta över att få föra vidare en hantverkstradition som utvecklats under tusentals år. Modern teknik och mer kontrollerade processer till trots, det är passionen för förstklassig öl och alla ni ”ölhjältar” där ute som driver oss att alltid försöka överträffa oss själva. 

 

 

 

Festivalens utställare

Svenskt mathantverk

Smaker och tradition från de svenska landskapen i moderna delikatesser. Egen tillverkning i Härjedalen i Lillhärdal. Där bakar vi olika sorters bröd och kokar sylt, marmelad, senap mm

Festivalens utställare

Sälens Fjällbryggeri

Sälens Fjällbryggeri är ett litet bryggeri beläget vid Lindvallen i Sälen. Bryggeriet grundades 2012 som ett pubbryggeri i restaurangen Gustav Grill & Bar som ligger i Gustavbacken på Lindvallen.

Första året bryggdes ölen på ett 50-liters bryggverk och i stort sett allt såldes på fat i baren. År två införskaffades ett 200-liters bryggverk och det började levereras även till systembolaget och några få andra restauranger. 2017 installerades ett nytt bryggverk från Tjeckien på 2000 liter i nya lokaler en kilometer från restaurangen och ölen finns nu på de flesta av Sälens restauranger och i systembolagets beställningssortiment.

Festivalens utställare

Tappers Bryggeri & Musteri AB

Tappers Bryggeri & Musteri AB är ett lokalt bryggeri som startades i Hammarö under hösten 2016. Vi levererar hantverksöl av bästa kvalitet och smak till alla ölälskare.

 Vi profilerar oss som ett värmländskt bryggeri och vänder oss till ölintresserade i alla åldrar. Våra öl kommer att vara tillgängliga på restauranger, pubar, caféer, systembolag och livsmedelsbutiker i Värmland och runt Vänern. Hoppas ni vill njuta av våra gôrgoa drycker. Väl bekomme!

Festivalens utställare

The Bishops Arms

The Bishops Arms kommer till festivalen med ett utbud från tre olika bryggerier.
I sortimentet kommer ni hitta intressanta öl från Oppigårds bryggeri i Dalarna och era favoriter från de lokala förmågorna Närkes Kulturbryggeri och Apex från Nora.

Festivalens utställare

Waterproof Tattoo´s

Waterproof tattoos startades av David Lindgren 1998.
Idag jobbar David och Daniel i studion och hos Waterproof tattoos hjälper vi dig hitta det perfekta motivet.
New school, japanskt,svart vitt, realistiskt, text, old school mm.

Helping people look cooler since 1998!

Festivalens utställare

Wermlands Brygghus

Wermlands Brygghus etablerades 2013 i Kristinehamn, som Värmlands första hantverksbryggeri. Vi gillar smaker och i synnerhet smakkombinationer mellan öl och mat. Vår filosofi är att brygga kvalitativ bruksöl, som passar både till vardag och fest.

Festivalens utställare

Örebro Brygghus

Örebro brygghus startade sommaren 2016 på Aspholmen i Örebro. Med fokus på kvalitet brygger vi hantverksmässig och smakrik öl, både efter tradition och trend. Öl som vi själva gillar.